Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του ----Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων .

Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

Βίντεο: Το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί στο παρκάρισμα είναι να...πέσεις από το 7ο όροφοΤο παρκάρισμα είναι ομολογουμένως μια δραστηριότητα που ενίοτε θέλει την...τέχνη της, και για αυτό (για την ακρίβεια, για αυτούς που δεν έχουν ιδιαίτερη διάθεση να επιδίδονται στην αναζήτηση θέσης και στις απαιτούμενες μανούβρες) υπάρχουν οι ειδικοί χώροι πάρκινγκ εν μέσω των πόλεων- που ενίοτε (στις μεγαλύτερες πόλεις ειδικότερα) είναι και πολυώροφοι.

Βεβαίως, αυτό δεν συμβαίνει ότι....δεν κινδυνεύεις και εκεί, αν κρίνει κανείς από βίντεο από πάρκινγκ στο Τέξας, όπου φαίνεται ένα αυτοκίνητο να πέφτει από τον...έβδομο όροφο ενός τέτοιου πάρκινγκ!


Η αστυνομία του Όστιν δημοσιοποίησε το βίντεο από το περιστατικό, που έλαβε χώρα στις 13 Ιουλίου. Ευτυχώς η γυναίκα που ήταν στο αυτοκίνητο υπέστη μόνο ελαφρά τραύματα, ενώ το αμάξι δεν έπεσε πάνω σε άλλο όχημα (ή σε άνθρωπο). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου