Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του ----Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων .

Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

Απεγκλώβισαν ταύρο από χαράδρα 80 μέτρων στην ΠτολεμαΐδαΗ Πυροσβεστική Υπηρεσία και οι ιδιώτες κτηνοτρόφοι έστησαν μια γιγαντιαία επιχείρηση προκειμένου να σώσουν το άτυχο ζώο

Μια όχι και τόσο συνηθισμένη επιχείρηση έφερε εις πέρας με απόλυτη επιτυχία η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πτολεμαΐδας που το πρωί της Πέμπτης κλήθηκε να συμβάλει στον απεγκλωβισμό και στην ανάσυρση ενός ταύρου, που είχε πέσει σε χαράδρα βάθους 80 μέτρων στην περιοχή Αναρράχη.
Οι πυροσβέστες μαζί με τους κτηνοτρόφους και εθελοντές της περιοχής κατασκεύασαν μια αυτοσχέδια πλατφόρμα πάνω στην οποία τοποθέτησαν το ζώο και τη βοήθεια συρματόσχοινου με προσεκτικές και αργές κινήσεις κατάφεραν να το ανασύρουν.

Το άτυχο ζώο που αποκόπηκε από το υπόλοιπο κοπάδι και έπεσε στη χαράδρα ήταν ήρεμο, φανερά εξαντλημένο ενώ δεν κατάφερε να σηκωθεί μιας και οι εκτιμήσεις των κτηνοτρόφων ήταν πως έχει σπάσει κάποιο από τα άκρα του.

Ο ταύρος θα λάβει τις ειδικές φροντίδες των κτηνιάτρων και όλοι ελπίζουν πως θα καταφέρει να σταθεί και πάλι στα πόδια του γερός και δυνατός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου