Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του ----Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων .

Κυριακή, 6 Αυγούστου 2017

Τι συμβαίνει όταν πεθαίνουμε; Χρήστες του διαδικτύου αποκαλύπτουν

Τι συμβαίνει άραγε όταν πεθαίνουμε; Χρήστες του Reddit οι οποίοι ήταν για ένα χρονικό διάστημα κλινικά νεκροί περιγράφουν στο βίντεο πώς είναι η «άλλη πλευρά».


Asinus_Stultus: «Θυμάμαι να έχει πολύ σκοτάδι το οποίο ολοένα και πύκνωνε όπως όταν κλείνει ένα κοχύλι και βρίσκεσαι σε ένα τούνελ»

Oldbelgiansmurf: «Βασικά το μόνο που έβλεπα ήταν σκοτάδι το οποιο ακολούθησαν πολλά, πολλά φώτα τα οποία μετατράπηκαν σε αστέρια και τα αστέρια μετατράπηκαν σε κάτι το οποίο δεν μπορώ να εξηγήσω. Δεν ένιωθα τίποτε»

Oleboogerhays: «Ήταν γαλήνια. Δίχως φώτα, δίχως μαργαριταρώδεις πύλες, δίχως αγγέλους, μονάχα γαλήνη».

Tekniqqq: «Έμοιαζε σαν να με ρούφηξε μια σκούπα. Αισθανόμουν πως θα κατέληγα σε έναν χώρο ο οποίος ήταν άδειος. Δεν ήταν σκοτεινός ήταν απλώς κενός».

Mysteriou Baker: Ήταν το πιο όμορφο πράγμα που έχω δει ποτέ. Έμοιαζε σα να γίνομαι ένα με μία καθολική συνείδηση. Ένα ον φτιαγμένο από σκέψεις, συναισθήματα και εμεπειρία όλων και όσων έχω ζήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου