Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 11, 2017

Δεν θα πιστεύετε πως την έβγαλαν στο διαβατήριο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τρολάρισμα χωρίς τέλος έχει πέσει στο διαδίκτυο με τη φωτογραφία διαβατηρίου μιας γυναίκας από την Αμερική. Δεν φαντάζεστε πως την έβγαλαν


Μπορεί στην Ευρώπη το διαβατήριο να είναι σοβαρή υπόθεση (όποιος έχει βγάλει πρόσφατα ξέρει πως δεν σε αφήνουν να χαμογελάς, δεν σε αφήνουν να αναπνέεις κτλ) ωστόσο στις ΗΠΑ συμβαίνουν και αυτά που θα δείτε παρακάτω. Άνδρας ανέβασε στο Reddit φωτογραφία της συζύγου του, η οποία θέλησε να εκδώσει διαβατήριο. Η γυναίκα προσκόμισε την απαραίτητη φωτογραφία, αλλά το αποτέλεσμα πάνω στο ταξιδιωτικό έγγραφο ήταν πολύ διαφορετικό από αυτό που θα περίμενε κανείς.
AdTech Ad

Όπως καταλαβαίνετε τα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία έρχονταν με ρυθμούς πολυβόλου.

Η Ρις, όπως είναι το όνομα της κατόχου του διαβατηρίου αιφνιδιάστηκε από την παραμορφωμένη εικόνα στην πρώτη σελίδα. Όταν αποφάσισε να δείξει το αποτέλεσμα του "photoshop" στον σύντροφό της εκείνος δεν μπορούσε να αντισταθεί στον πειρασμό να αναρτήσει το υπέροχο θέαμα στο διαδίκτυο.



Όλα τα ωραία όμως κρατάνε λίγο και έτσι το εξωγήινο διαβατήριο της Ρις δεν μπορούσε να παραμείνει για πολύ στα χέρια της και σε ισχύ. Οι αρχές το αντικατέστησαν με ένα άλλο το οποίο δεν είχε παραμορφωμένη την εικόνα της. Παρόλα αυτά, οι υπεύθυνοι της επέτρεψαν να κρατήσει το μοναδικό διαβατήριο ως ενθύμιο.

Εμάς πάντως το αποτέλεσμα μας θύμισε παλιά καλτ, εξωγήινη σειρά. Αθάνατο Babylion 5.

Ή αλλιώς, επικό κινούμενο σχέδιο με Pinky και... Brain!!!

 
AP Photo/Gerald Herbert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου