Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 09, 2017

ΟΙ ΗΠΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΟΞΟ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Οι “πεμπτοφαλαγγίτες” Πάγκαλος, Φίλης, Γαβρόγλου κα
Επίκαιρος παρά ποτέ ο πατρο – Κοσμάς…

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”


Ο πλανήτης βράζει από τις γεωπολιτικές ανακατατάξεις. Οι δυο υπερδυνάμεις, ΗΠΑ και Ρωσία έχουν πάρει το “όπλο” στο χέρι τους και το επιδεικνύει η μια στην άλλη. Από ότι φαίνεται πέρασαν οι ημέρες της “αγάπης” μεταξύ των δυο υπερδυνάμεων. Και δυστυχώς, η Ελλάς βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των δυο αυτών Πλανηταρχών.
Ας προσπαθήσουμε όμως, να προσεγγίσουμε τα δεδομένα!
Η Ρωσία επιθυμεί διακαώς τη δημιουργία ενός Χριστιανό - Ορθόδοξου Άξονα Ρωσίας – Σερβίας – Ελλάδος. Στον Άξονα αυτόν προστέθηκε εσχάτως και η Βουλγαρία που μπορεί να ελέγξει τους Ορθόδοξους Χριστιανούς των Σκοπίων!

Το βαθύ κράτος των ΗΠΑ θέλει τα Σκόπια ως “Μακεδονία”!

Από την άλλη πλευρά το βαθύ κράτος των ΗΠΑ (ΝSA, CIA κλπ), που επί χρόνια κυβερνάει την Αμερική και φαντάζει αρκετά δύσκολο αυτήν την στιγμή, ο Ντόναλντ Τραμπ να ανακόψει τη δράση του, εκφράζει και υλοποιεί τα θέλω των Σόρος, Κλίντον, Ομπάμα, δηλαδή του αμερικανό-σιωνιστικού λόμπυ των ΗΠΑ! Που στα άμεσα σχέδιά τους είναι η άρον-άρον αναγνώριση της γείτονας χώρας με συνθετική του οριστικού ονόματός της, τη λέξη “Μακεδονία”! Επιδιώκουν και γι΄ αυτό πιέζουν οι ΗΠΑ αφόρητα την ελληνική κυβέρνηση να αποδεχτεί τη λύση του ΟΗΕ στην παραχώρηση του ονόματος! Έτσι, θα επισπεύσουν την είσοδο των γυφτοσκοπιανών στους κόλπους της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, ελέγχοντάς τους κατ΄αυτόν τον τρόπο απόλυτα! Τρέχουν να προλάβουν τα σχέδια της Ρωσίας – που παραπάνω αναφέρουμε – και η οποία δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια! Ήδη ρωσικά ΜΜΕ αναφέρουν πως έχει “κλειδώσει” το όνομα της FYROM με τα ονόματα: “Άνω Μακεδονία” ή “Βόρεια Μακεδονία”! ωστόσο, προς αποφυγή αυτού του ενδεχομένου ο Βλαδιμίρ Πούτιν δημιουργεί κλίμα εξέγερσης στα Σκόπια προκειμένου να επιτύχει τη διάλυσή τους, για να μην καταστούν (τα Σκόπια) ένα δυνατό όπλο στο γεωπολιτικό – γεωστρατηγικό σχεδιασμό των ΗΠΑ στην περιοχή των Βαλκανίων!

Ανέλαβε δράση το αμερικανό-σιωνιστικό λόμπυ των ΗΠΑ!

Στο πλαίσιο αυτού του σχεδιασμού άμεσης απόδοσης του σύνθετου ονόματος στη FYROM  που θα εμπεριέχει τη λέξη “Μακεδονία”, εντάσσεται και η πρόσφατη προκλητικότατη στάση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας του Χάντμπολ, ώστε να αποβάλλει την Ομάδα των Γυναικών της Ελλάδος Κ17 από το Πρωτάθλημα που διεξάγεται στα Σκόπια, επειδή στον αγώνα της με την διοργανώτρια Ομάδα των Σκοπίων, η ελληνική Ομάδα αναγκάστηκε να αποχωρήσει σε ένδειξη διαμαρτυρίας, αφού οι υπεύθυνοι της αντίπαλης Ομάδας φορούσαν μπλουζάκια όπου αναγραφόταν η λέξη “Μακεδονία”! Έτσι, η Παγκόσμια Ομοσπονδία του Χάντμπολ, αντί να επιβάλει κυρώσεις ως όφειλε στην Ομοσπονδία των Σκοπίων, επέβαλε στην ελληνική! Μια απόφαση, σίγουρα, του αμερικανό-σιωνιστικού βαθέως κράτους των ΗΠΑ!  

Αδύναμος κρίκος είναι η Βουλγαρία…  

…στον επιχειρούμενο από τους Ρώσους Χριστιανό – Ορθόδοξο Άξονα Ρωσίας – Σερβίας – Ελλάδος και Βουλγαρίας, είναι η Βουλγαρία! Και τούτο γιατί ήδη επιχειρείται από την πλευρά των ΗΠΑ η διάσπαση αυτού του Μετώπου διά μέσω και της Βουλγαρίας! Που πράκτορες των Μυστικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ την έχουν κατακλύσει!
Η Βουλγαρία είναι άλλωστε, σύμφωνα και με την προόριση – προφητεία του Γέροντος Ιωσήφ του Βατοπεδινού, ένα από τα σημεία αρχής Πολέμου μεταξύ των δυο υπερδυνάμεων! Καθ΄ ότι είχε αναφέρει: “Κραυγή πολέμου έρχεται από τη Βουλγαρία”!

Η πέμπτη φάλαγγα “εντός των τειχών”!  

Δυστυχώς όμως για την Ελλάδα οι μεγαλύτεροι εχθροί της βρίσκονται εντός των ελληνικών τειχών! Τους οποίους το αμερικανό-σιωνιστικό λόμπυ των ΗΠΑ τους είχε ή τους έχει Υπουργούς, προκειμένου να δυναμιτίζουν τα θεμέλια του ελληνικού Έθνους, προς όφελος φυσικά τρίτων ξένων χωρών! Οι οποίοι εκτελούν ένα διαχρονικό ανθελληνικό σχέδιο, είτε είναι στην Εξουσία, είτε έχουν αποχωρήσει από αυτήν! Είναι οι λεγόμενοι από την ιστορία: Πεμπτοφαλαγγίτες!
Πρώτος και καλύτερος, ο κοιλιόδουλος πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος! Ο οποίος έχει κατά καιρούς πει πολλά και διάφορα, με σκοπό να δημιουργεί διασάλευση της σκέψεως και της γνώσεως των Ελλήνων!
Τι δεν έχει πει το βρωμερό στόμα του! Πως στην εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου δεν υπήρχαν Έλληνες! Πως η μάνα του ήταν Αλβανίδα! Πως πρέπει να υποστηρίξουμε τους Αλβανούς αναγνωρίζοντας το αλβανικό Κόσσοβο! Πως είμαστε ίδια ράτσα με τους Τούρκους, τους Αλβανούς και τους Σκοπιανούς!    
Όμως, πάντα οι δηλώσεις του – παρεμβάσεις του, δεν γίνονται απλά για να γίνονται! Έχουν πάντα βαθύτερο στόχο και σκοπό! Όπως οι πρόσφατες, που καταφέρθηκε με απύθμενη προκλητικότητα κατά των Ενόπλων Δυνάμεων της Πατρίδος μας! Αποκαλώντας τους Έλληνες στρατιωτικούς “ατσαλάκωτους”!
Θέλοντας κατ΄ αυτόν τον τρόπο να πλήξει το Στράτευμα, να κάμψει το ηθικό και το αξιόμαχό του, σε μια δύσκολη ομολογουμένως περίοδο υπονόμευσης των Αξιών του Έθνους μας!  
Άραγε, αυτός ο χοντρό - άνδρας είναι Έλληνας;; Ή μήπως – σύμφωνα με τις δηλώσεις του - είναι “Τουρκαλβανός”;;

Αποδομητές του Έθνους παίζουν παιχνίδια ξένων συμφερόντων…

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη για την Πατρίδα μας εποχή, που η οικονομική κρίση την έχει σακατέψει με αποτέλεσμα να “διώχνονται” οι επιστήμονες νέοι μας στο εξωτερικό, που καθημερινά πέφτει το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων με αποτέλεσμα να εισέρχονται όλο και περισσότεροι στον κατάλογο των φτωχών, που έχει ως αποτέλεσμα την εκτίναξη της υπογεννητικότητας με την ταυτόχρονη αθρόα λαθρομετανάστευση, οι οποίοι μετατρέπονται σε μόνιμοι κάτοικοι στη χώρα μας, θα περιμέναμε από μια ελληνική κυβέρνηση, την ενίσχυση του φρονήματος των Ελλήνων!  
Αντί αυτού, έχουμε έναν Υπουργό Παιδείας, τον Κώστα Γαβρόγλου, ο οποίος καταγγέλλεται πως δεν υπηρέτησε τη Σημαία μας! Αφού, ο ίδιος έκανε χρήση του ευεργετικού διατάγματος 720/70 της δικτατορίας των Συνταγματαρχών και δεν στρατεύθηκε ΠΟΤΕ, ως γεννηθείς στην Κωνσταντινούπολη και ακολούθως ευρισκόμενος για σπουδές στο εξωτερικό!
Αυτός ο κύριος λοιπόν, ως νέος γενίτσαρος αποφάσισε μέσω ενός νέου Προεδρικού Διατάγματος,  την κατάργηση της έπαρσης της Σημαίας μας, του Εθνικού μας Συμβόλου, που συνοδευόταν από την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου, την πρώτη Δευτέρα εκάστου μηνός από τα σχολεία και τα νηπιαγωγεία! Αλλά και από τις Εθνικές Επετείους και τις τοπικές Εθνικές Εορτές!  
Αυτός ο κύριος λοιπόν, είναι “άξιος” συνεχιστής του προηγούμενου Υπουργού Παιδείας! Του Διεθνιστή Νίκου Φίλη!!

Πολύ κοντά ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος!

Σήμερα με την επικείμενη “πλωτή” σύνδεση μεταξύ Αθηνών και Βελιγραδίου (η οποία θα παραγκωνίσει – υποβαθμίσει την σημασία των στενών του Βοσπόρου, είναι πιθανότατο το ενδεχόμενο “να πιαστεί ο πόλεμος από πάνω” και ο οποίος θα εξελιχθεί σε Παγκόσμιο!
Ενδεχομένως όμως “να πιαστεί και από κάτω”, αφού η Ρωσία έχει το “πάνω χέρι” και επ΄ ουδενί θα επιτρέψει να θιγεί το Ορθόδοξο στοιχείο της Παλαιστίνης και της Συρίας!  
Εν έτει 2017 που οι γνωρίζοντες και παρακολουθούντες τους Αγίους της Πίστώς μας, θεωρούν ότι επαληθεύονται τα ρηθέντα από τον πατρο – Κοσμά τον Αιτωλό, ο οποίος είχε δει από το παρελθόν τα σημερινά μελλούμενα;; Όταν έλεγε ότι: “εάν ο πόλεμος πιαστεί από επάνω (σ.σ. Σκόπια, Βουλγαρία, Κόσσοβο) πολλά δεινά θα πάθετε! Εάν όμως πιαστεί από κάτω (σ.σ. Συρία, Κύπρος, Ισραήλ) λίγα δεινά θα πάθετε”!

Επίκαιρος παρά ποτέ!

Επίσης, δημιουργείται ιδιαίτερη εντύπωση από την αποκρυπτογράφηση των τριών περιοδειών του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στην Ελλάδα και ειδικότερα η τρίτη (1775-1777) που περιελάμβανε τα Δωδεκάνησα και τη Βόρειο Ήπειρο! Εκεί δηλαδή, όπου σήμερα ο ελληνισμός απειλείται άμεσα!   
Επανέρχομαι…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου