Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του ----Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων .

Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2017

Τρίπολη-Χάλασε ο αυτόματος πωλητής και μοίραζε... δωρεάν βενζίνηΟυρές σχημάτισαν οι οδηγοί σε βενζινάδικο στην Τρίπολη προκειμένου να γεμίσουν τα αυτοκίνητά τους με βενζίνη... δωρεάν.


Σύμφωνα με το arcadiaportal.gr, ,ο αυτόματος πωλητής βενζίνης στο συγκεκριμένο βενζινάδικο έπαθε βλάβη και γέμιζε τα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων με βενζίνη, δωρεάν. Και όχι μόνο αυτό, αλλά έδινε και αποδείξεις χωρίς να ζητείται η πληρωμή από τους οδηγούς.

Η "είδηση" κυκλοφόρησε στην περιοχή και γύρω στις 2 τα ξημερώματα στο βενζινάδικο επικρατούσε το αδιαχώρητο.

Όπως ανέφεραν οι υπεύθυνοι του βενζινάδικου στο arcadiaportal.gr, οι οδηγοί που έβαλαν βενζίνη από τον αυτόματο πωλητή χωρίς να πληρώσουν, έχουν καταγραφεί από τις κάμερες. Έτσι, με τα στοιχεία από τις πινακίδες, αλλά ακόμα και με τα πρόσωπα των οδηγών, θα κινήσουν όλες οι νόμιμες διαδικασίες, ώστε οι οδηγοί να καταβάλουν το αντίτιμο της βενζίνης που έβαλαν χωρίς να πληρώσουν. Επεσήμαναν παράλληλα ότι έχει κατατεθεί μήνυση καθώς η πράξη αυτή θεωρείται ποινικό αδίκημα.Πηγή: arcadiaportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου