Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 21, 2017

Τα μεσογειακά θέρετρα της καλοκαιρινής ακολασίας


Γιατί, λόγω Instagram, ό,τι συμβαίνει π.χ. στον Λαγανά, το Φαληράκι και το Μαγκαλούφ, δεν μένει πια εκεί.


Αν είσαι πάνω από 20, δεν σου αρέσουν οι μεθυσμένες Αγγλίδες και προτιμάς τα ποτά σου premium, τότε υπάρχουν κάποια μέρη στη Μεσόγειο που δεν πρόκειται ποτέ να επισκεφτείς.

Εδώ είναι που μπαίνει στη μέση το instagram που μας επιτρέπει να ρίξουμε μια ματιά στο ποιες ακριβώς πάνε σε αυτά και τι έχουν διάθεση να κάνουν προκειμένου να ζήσουν στο έπακρο την καλοκαιρινή εμπειρία που τόσο φθηνά προ-πλήρωσαν.

Εννοείται πως ο παραπάνω πρόλογος ενδεχομένως αδικεί τις τοπικές αρχές και κάποιους φιλότιμους ντόπιους επιχειρηματίες που καταβάλουν προσπάθειες να αλλάξουν την δημόσια εικόνα των συγκεκριμένων θερέτρων.

Η οποία, ωστόσο, δημόσια εικόνα, μην ξεχνάμε ότι 'χτίστηκε' μετά από αρκετά χρόνια και συγκεκριμένα περιστατικά.
 
Και ότι κάποιοι έβγαλαν πολλά λεφτά στην πλάτη των φθηνο-τουριστών του Ευρωπαϊκού βορρά.

Μακάρι, όσον αφορά εκείνους τους ελληνικούς προορισμούς που δεν έχουν και την καλύτερη φήμη στην πιάτσα, να φθάσει γρήγορα η στιγμή που θα κάνουμε από κοντά ρεπορτάζ για το πόσο family friendly έχουν μετατραπεί όλοι τους (σ.σ. έχουν ήδη γίνει πολύ θετικά βήματα σε κάποιους).
 
Μέχρι, ωστόσο, αυτό να συμβεί, ας ρίξουμε μια ματιά τι καυτό συμβαίνει στα top post τους.
Εν αρχή η Ρωσίδα μοντέλο και τραγουδίστρια Irina Shok που βρήκαμε να λιάζεται στα top post της Αγίας Νάπας.

Εκεί που της κάνει παρέα η 'Αφροδισιακή' Αφροδίτη τσέπης Ελευθερία Ελευθερίου.
Η οποία καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες να 'αναμετρηθεί' με τις δίμετρες Σλάβες που έχουν κατακλύσει, αν κρίνει κανείς από το instagram, τον τόπο.
Μεγαλύτερο όνομα εκ των οποίων είναι με διαφορά η Mirgaeva  Galinka των 2,3 εκ. followers που βλέπουμε εδώ με δυο ξανθές φίλες της. Αν και για κεντρική εικόνα επιλέξαμε τις Alexandra Balman και Tami Vasiliadi.
Ενώ αγαπημένη μας Ρωσίδα στη Αγία Νάπα φέτος είναι η μοντέλο, fitness instructor και Reebok ambassador Tasha Smith που μας θυμίζει λίγο Irina Shayk.
Στο Magaluf, το διαβόητο θέρετρο της Μαγιόρκα, που φέτος έχει μαζέψει περισσότερους βρετανούς από ποτέ, τα πράγματα είναι πιο έντονα (βλέπε σεξ σε δρόμους και λεωφόρους), παρά τις προσπάθειες των τοπικών αρχών.
Και, το πιο βασικό, το επίπεδο των 'ταλέντων' πιο κοντά στο επίπεδο 'νοσοκόμα από το Έσεξ'.
Με κάποιες, πάντα, ψιλο-αξιόλογες εξαιρέσεις εντός των tοp post των μεγάλων club όπως το BCM Planet Dance.
Ενώ ίδια ακριβώς φάση, ίσως και ένα επίπεδο πιο κάτω, είναι τα πράγματα και στο Λαγανά που φέτος βρέθηκε και πάλι στις ειδήσεις για τους εντελώς λάθος λόγους.
 
Εκεί που, τουλάχιστον όσον αφορά τα top posts, ο μέσος όρος ηλικίας φαίνεται να είναι ακόμη μικρότερος και ο βαθμός 'αγγλοσύνης' ακόμη μεγαλύτερος.
Τουλάχιστον στο Φαληράκι της Ρόδου το πράγμα σπάει με μερικές καλές προσθήκες εκ Ιταλίας.
Ενώ, αν και μπορεί να είναι απλώς ιδέα μας, και το επίπεδο των Αγγλίδων που βρίσκεις στα club είναι σαφώς πιο φωτογενές.
Στον Κάβο, όσο και αν προσπαθήσαμε, δεν βρήκαμε τίποτα αξιόλογο να σου παρουσιάσουμε. Σε αντίθεση με τα Μάλια στην Κρήτη (ένα μέρος όπου η προσπάθεια αλλαγής προφίλ φαίνεται να έχει αποτελέσματα) όπου όλο και κάτι πήρε το μάτι μας.
Μην ξεχάσω να σου πω ένα κακό λόγο για τη Βουλγαρική Sunny Beach, το πιο φθηνό μέρος για lad's holidays στην Ευρώπη.
 
Και ένα καλό για την Ibiza.
 
Εκεί που τα ποτά δεν είναι τόσο φθηνά αλλά τα club τεράστια και τα shows (όπως και τα showgirls) επιπέδου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου