Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του ----Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων .

Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2017

Γυναίκες απαντούν τι είδους πορνό βλέπουνRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Δείτε το βίντεο με τις προτιμήσεις τους

Σε γενικές γραμμές υπάρχουν διάφορες κατηγορίες συμπεριφορών και πραγμάτων όπου οι άνθρωποι πιστεύουν ότι οι γυναίκες δεν κάνουν ή κάνουν μόνο αυτές. 

Ένα από τα θέματα ταμπού λοιπόν είναι το εάν οι γυναίκες βλέπουν πορνό. Και αν η απάντηση είναι «και γιατί να μην βλέπουν;» η αμέσως επόμενη ερώτηση είναι «και τι είδους πορνό τους αρέσει να παρακολουθούν».
Το γνωστό γυναικείο περιοδικό Glamour λοιπόν ζήτησε από 11 γυναίκες ν' απαντήσουν για τις προτιμήσεις τους γύρω από τις ερωτικές ταινίες. Και αυτές το έκαναν ακομπλεξάριστα μπροστά στην κάμερα.
Οι 11 συγκεκριμένες γυναίκες ήταν αρκετά τολμηρές και ενώ κάποιες από αυτές ανέφεραν πως το πορνό δεν τους ταιριάζει οι υπόλοιπες όχι μόνο παραδέχτηκαν πως παρακολουθούν πορνό, αλλά αποκάλυψαν και τις προτιμήσεις τους.
Μία από αυτές απλά να ψάχνει... ακατάλληλα Gifs, ενώ αρκετές από αυτές λένε «ναι» στις ταινίες που πρωταγωνιστούν μόνο γυναίκες. Άλλη παραδέχεται πως την ανάβουν οι σκηνές μέσα σε… λεωφορεία ενώ μία άλλη δηλώνει φαν των εξωτερικών ασκήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου