Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του ----Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων .

Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017

Παραιτήθηκε ο Διονύσης Τσακνής από πρόεδρος της ΕΡΤ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tην παραίτησή του υπέβαλε σε συνάντηση του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος της ΕΡΤ Διονύσης Τσακνής.
Ο αρμόδιος υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς προσπάθησε να αλλάξει γνώμη στην απόφαση του πρώην προέδρου της ΕΡΤ.

Ο Διονύσης Τσακνής, σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής, τις τελευταίες ημέρες έχει ένος διαφωνίες με τον κ. Κωστόπουλο, τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο που επιλέχθηκε ύστερα από διαγωνισμό και ομόφωνη έγκριση από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας

Σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου μέσου, καθήκοντα αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου αναμένεται να αναλάβει ο Γιώργος Θαλασσινός, πρώην διευθυντής προγράμματος στον 902 Αριστερά στα FM.

Πέντε λεπτά κράτησε ο διορισμός του Χάρρυ Κλυνν στο ΔΣ της ΕΡΤ!

Ένα λάθος της γγ Ενημέρωσης του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, φαίνεται πως δημιούργησε την αναστάτωση σχετικά με τον φημολογούμενο διορισμό του Χάρρυ Κλυνν στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης, γνωστότερος ως Χάρρυ Κλυνν, είχε πράγματι δεχτεί πρόταση για να βρεθεί στην Διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης.

Ο ίδιος φέρεται να αρνήθηκε την πρόταση, καθώς δεν ήθελε να απομακρυνθεί από τη Θεσσαλονίκη. Κάποιοι στο υπουργείο έμειναν όπως φαίνεται στην πρόταση, θεωρώντας δεδομένη την καταφατική απάντηση και «διέρρευσαν» την είδηση.

Λίγο μετά τη διάδοσή της, έσπευσαν να ανασκευάσουν με ένα «Συγγνώμη, λάθος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου