Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 12, 2017

Τροχόσπιτα από άλλον πλανήτη – Ξεπερνάν ακόμη και κανονικά σπίτια [εικόνες]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Είναι μικροσκοπικά σπίτια πάνω σε τροχούς που σας επιτρέπουν να βγείτε στο δρόμο έχοντας μαζί σας τα πάντα, συμπεριλαμβανομένου ακόμα και του νεροχύτη της κουζίνας!

Τα νέα, σύγχρονα τροχόσπιτα απέχουν πολύ από εκείνα τα παλιομοδίτικα τερατουργήματα των περασμένων χρόνων καθώς πλέον είναι σούπερ-μοντέρνα, φέρνοντας την επανάσταση στα ταξίδια.

Έτσι, αν ονειρεύεστε έναν ανοιχτό δρόμο και ένα φορητό σπίτι, χωρίς να θυσιάζετε την αίσθηση του στυλ σας, τότε δείτε παρακάτω κάποιες από τις επιλογές που σας προτείνει η Daily Mail.

Το Opera





The aptly named Opera camper brings a touch of class to the camping experience. The camper is easily assembled wherever you are around the world

The camper comes complete with a boiler supplying warm water to the kitchen, hot air heating, a ceramic toilet and a top loading refrigerator

Το συγκεκριμένο camping trailer είναι εμπνευσμένο από το σχήμα που έχει η Όπερα στο Σίδνεϊ. Το επονομαζόμενο Opera Camper είναι εξοπλισμένο με πτυσσόμενη οροφή, δυο κρεβάτια, κεραμική τουαλέτα, ψυγείο, φωτισμό από LED και κουζίνα με ζεστό νερό.

Η τιμή του ανέρχεται στις 23.00 λίρες.

Tiny Heirloom Homes







Home away from home: Tiny Heirloom Homes combine luxury and practicality to produce a home that can be customised by the user

The base custom package comes with granite countertops, painted or stained cabinets and cupboards, real-wood or bamboo flooring, Dickinson p12000 heater, stainless steel appliances, and a washer/dryer combo unit

Currently all Tiny Heirloom custom starter packages comes with in-house speakers, all LED lighting and basic solar or wind package

Το Tiny Heirloom είναι ένα μικρό σπίτι που προσφέρει στον ιδιοκτήτη του τα πάντα όσον αφορά στις ανέσεις αλλά και στην ομορφιά των εσωτερικών χώρων και στη διακόσμηση. Πρόκειται στην ουσία για ένα κουκλίστικο τροχόσπιτο που καλύπτει τις ανάγκες δύο ατόμων ενώ μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε, συμπληρώνοντας ιδανικά το τοπίο. Το κόστος του ξεκινά από 43.000 λίρες και ανεβαίνει ανάλογα με τις προσθήκες και τις επεκτάσεις, αφού είναι εξ ολοκλήρου προσαρμόσιμο στις ανάγκες κάθε πελάτη.

Με βασικό υλικό κατασκευής το ξύλο, το σπιτάκι διαθέτει όλα τα απαραίτητα, από κρεβάτια και υφάσματα μέχρι οικιακά σκεύη και φωτιστικά! «Πολλοί προτιμούν αυτού τη είδους τη διαμονή που δεν τους περιορίζει σε ένα άχρωμο διαμέρισμα. Επιπλέον μπορούν να κάνουν τις διακοπές τους όπου θέλουν», λέει ο υπεύθυνος της εταιρείας.

The Sealander








The Sealander is a two-in-one camper experience. Experience the world on land and sea with this adaptable trailer

Boat by day, bed by night. This camper converts from a bunk bed into seating for six, with a fold-out table for a meal wherever you are

The camper exterior is made from fiberglass-reinforced plastic designed to stay afloat even if there is a leak

Το Sealander είναι ένα τροχόσπιτο το οποίο μετατρέπεται σε μικρό σκάφος, με μία απλή και γρήγορη τοποθέτηση της μηχανής.

Το εσωτερικό έχει ένα τραπέζι για έξι άτομα και μπορεί να μετατραπεί σε ένα μεγάλο κρεβάτι. Οι ιδιοκτήτες έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν και άλλες παροχές, όπως μια χημική τουαλέτα και ένα σύστημα ήχου.

Το Sealander μπορεί εύκολα να τραβηχτεί με το αυτοκίνητο. Για να γίνει η μετάβαση από την ξηρά στη θάλασσα, απλά συνδέετε την εξωλέμβια μηχανή και στη συνέχεια σπρώχνετε το τροχόσπιτο μέσα στο νερό.

Μόλις επιπλεύσει, οι επιβάτες μπορούν να ανοίξουν την ηλιοροφή και να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα. Υπάρχει επίσης μια σκάλα για βουτιές στην πίσω πλευρά.

Το Sealander έχει μήκος 12,8 πόδια κατά πλάτος 5,5 μέτρα, και βάρος περίπου 400 κιλά και η τιμή του ποικίλει ανάλογα με τις παροχές που επιλέγετε να έχει.

MercuryHouseOne





This pod-like home has been created by the team at Architecture and Vision and can be customised to fulfill any user function

The solar-powered home can be transported by a truck for a slice of luxury wherever you are in the world

Αυτό το καινοτόμο τροχόσπιτο έχει σχεδιαστεί από την ομάδα Architecture and Vision για να εκπληρώσει τη λειτουργία του χρήστη.

Το MercuryHouseOne είναι κατασκευασμένο από μάρμαρο Καράρα στην Ιταλία, και είναι κυκλική, όπως το στοιχείο από το οποίο έχει πάρει το όνομά του.

Η οροφή καλύπτεται από ηλιακούς συλλέκτες με αποτέλεσμα να είναι εντελώς αυτάρκες.

Tiny Green Cabin







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου