Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 06, 2017

Ο Αλ Γκορ απειλεί με περισσότερες “βροχοβόμβες”!



“Βροχοβόμβες”: Νέος όρος που χρησιμοποιούν οι μετεωρολόγοι, όπως μαθαίνουμε από τον Οικουμενικό Πατριάρχη της Κλιματικής Αλλαγής, Αλ Γκορ



Είναι εκείνες οι καιρικές βόμβες που καταγγέλλουν οι ακτιβιστές ότι πέφτουν με την ευγενή συμμετοχή χημικών αεροψεκασμών για τη δημιουργία τεχνητού πλάσματος.
Μέχρι τώρα, αναφέρονταν σε καταιγίδες. Τώρα, ωστόσο, φαίνεται ότι υιοθέτησαν κατά κάποιον τρόπο, τους χαρακτηρισμούς μας – κοινώς… καπέλωμα! Για να μην καταλαβαίνει ο κόσμος τι λέμε.





Φυσικά ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τι κρύβεται πίσω από το νέο λεξιλόγιο, αλλά όσοι κατάλαβαν, το πήραν το μήνυμα! Οι άλλοι απλώς το διασκεδάζουν:





Πόσο ρεύμα πληρώνει ο “εναλλακτικός” Αλ Γκορ; Σύμφωνα με το hollywoodreporter.com , ένα συντηρητικό think tank ισχυρίζεται ότι ο πρώην αντιπρόεδρος χρησιμοποιεί τουλάχιστον 21 φορές περισσότερη ενέργεια από τον μέσο Αμερικανό μόνο για την σπιταρόνα του στο Nashville, όχι τα άλλα δυο σπίτια.

Σε έναν μήνα αιχμής, τον περασμένο Σεπτέμβριο, η κατανάλωση ενέργειας του Gore στο σπίτι του Nashville έφθασε αν είναι 34 φορές μεγαλύτερη από εκείνη ενός τυπικού αμερικανικού σπιτιού, σύμφωνα με την ομάδα, το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Δημόσιας Πολιτικής.
Ο Drew Johnson, ο οποίος ανέθεσε τη μελέτη, δήλωσε ότι του δόθηκαν οι λογαριασμοί του Gore από τους υπαλλήλους της Nashville Electric Service.

Η μελέτη δείχνει ότι το αρχοντικό των 20 δωματίων, των περίπου 1000 τετραγωνικών μέτρων, χρησιμοποίησε σχεδόν 231.000 κιλοβατώρες ηλεκτρικής ενέργειας τους τελευταίους 12 μήνες σε σύγκριση με λιγότερους από 11.000 για ένα μέσο αμερικανικό σπίτι.




Το σπιτάκι του Αλ Γκορ. Μην ζηλεύετε, όταν θα γίνετε κι εσείς παγκόσμιος θρησκευτικός ηγέτης θα έχετε ένα τέτοιο Ένα από τα ευρήματά του, ο Johnson είπε στον The Hollywood Reporter, είναι ότι η ποσότητα ηλεκτρικού ρεύματος που χρησιμοποιεί ο Gore για να θερμάνει την πισίνα κάθε χρόνο θα μπορούσε να τροφοδοτήσει το μέσο σπίτι των ΗΠΑ για έξι χρόνια.

Ο Johnson είπε ότι περίμενε να δει μια πτώση στην ενέργεια στο σπίτι του Γκορ σε σχέση με μια δεκαετία πριν, αλλά στην πραγματικότητα αυξήθηκε.

Ο Γκορ σημειώνει συχνά ότι τα σπίτια του είναι φιλικά προς το περιβάλλον, αλλά ο Johnson λέει ότι η μελέτη του αποδεικνύει το αντίθετο. Οι 33 ηλιακοί συλλέκτες Gore που είναι εγκατεστημένοι στο Nashville παράγουν μόνο το 5,7% της ετήσιας κατανάλωσης ενέργειας του σπιτιού, ενώ περίπου ένα ποσοστό 3,2% ακόμα, παράγεται από αιολική και ηλιακή ενέργεια, ενώ λίγο περισσότερο προέρχεται από υδροηλεκτρικά φράγματα.

“Θα μπορούσατε να πείτε ότι παίρνει περίπου το 20 τοις εκατό σε καθαρή ενέργεια, πολύ μακρυά από το 100 τοις εκατό που έχει ισχυριστεί στον τύπο”, δήλωσε ο Johnson, ο οποίος έχει προγραμματιστεί να εμφανιστεί την Τετάρτη στο show του Tucker Carlson στο κανάλι ειδήσεων Fox.
“Πρέπει να χτυπήσετε εδώ το κουδούνι της υποκρισίας”, λέει ο Johnson. “Είναι σαν ένας θρησκευτικός ηγέτης να απατά τη σύζυγό του”.

Ο Gore δεν ήταν διαθέσιμος για σχόλια.

Ο Τζόνσον δήλωσε ότι ο Γκορ πληρώνει περίπου 22.000 δολάρια σε ετήσιους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος για το σπίτι του στο Nashville, χωρίς να συμπεριλαμβάνει τα 432 δολάρια το μήνα που πληρώνει για πιστώσεις άνθρακα, τα χρήματα που πηγαίνουν στην Αρχή της Κοιλάδας του Τενεσί για τη χρηματοδότηση εναλλακτικών ενεργειακών πρωτοβουλιών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου