Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του ----Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων .

Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017

Λέτε να δώσουν το λαμόγιο για "εκτόνωση"; ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ! Αίρεται η ασυλία του (ευρωβουλευτή της ΝΔ) Μ. Κεφαλογιάννη...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

O πρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι, διεμήνυσε στον πρόεδρο του ΕΛΚ Γιόζεφ Ντάουλ, καθώς και στον... ίδιο τον επικεφαλής της ομάδας των ευρωβουλευτών της Ν.Δ., Μανώλη Κεφαλογιάννη, πως θα αναγκαστεί να προτείνει την άρση της ασυλίας του, αν δεν τη ζητήσει αξιοπρεπώς… από μόνος του ο τελευταίος!
Η ίδια πηγή διαβεβαιώνει σύμφωνα με το RPNtv.gr ότι ο λόγος είναι εξαιρετικά σοβαρός, ενώ φημολογείται έντονα στα υψηλά κλιμάκια των Βρυξελλών ότι το φθινόπωρο ετοιμάζεται να μεταβεί στην Ελλάδα κλιμάκιο της OLAF. Πρόκειται για την ευρωπαϊκή υπηρεσία που διερευνά περιπτώσεις απάτης εις βάρος του προϋπολογισμού της Ε.Ε., διαφθοράς και σοβαρών παραπτωμάτων στα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα… Και είναι αυτή που χαράσσει πολιτική στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την καταπολέμηση της απάτης.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου