Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 10, 2017

Έφοδος της αστυνομίας σε κρυφό οίκο ανοχής - Τι βρήκαν



Ένας κρυφός οίκος ανοχής λειτουργούσε σε ένα σπίτι στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας και συγκεκριμένα στην περιοχή Ταμπούρι-Ρούκι.
Εκεί, μία 54χρονη ομογενής από το Καζακστάν, είχε «σπιτώσει» δύο Μολδαβές, ηλικίας 29 και 32 ετών αντίστοιχα, οι οποίες εξυπηρετούσαν τους πελάτες που έβρισκε η 54χρονη.


Η ταρίφα ήταν 20€ και τα κέρδη μισά-μισά. Οι πελάτες ήταν κυρίως αλλοδαποί, οι οποίοι εργάζονται στην περιοχή.
Το μεσημέρι της Τετάρτης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, που είχαν μάθει για το συγκεκριμένο σπίτι, έπιασαν επ’ αυτοφώρω δύο Πακιστανούς που βγήκαν από τον αυτοσχέδιο οίκο ανοχής και τους οδήγησαν στο αστυνομικό μέγαρο, όπου αναγκάστηκαν να πουν το λόγο της επίσκεψης και το κόστος της ερωτικής συνεύρεσης.
Ταυτόχρονα, από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι διαπιστώθηκε ότι οι δύο κυρίες δεν ήταν εφοδιασμένες με βιβλιάριο υγείας και πιστοποιητικό άσκησης επαγγέλματος της αρμόδιας Αρχής, ενώ δεν είχε εκδοθεί άδεια εγκατάστασης και χρήσης του σπιτιού ως οίκου ανοχής.
Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.740 ευρώ, καθώς και άλλα πειστήρια, όπως προφυλακτικά και άλλα αντικείμενα.
Πηγή: lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου