Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 02, 2017

Ο μακάβριος λόγος που τα μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν πάντα μαζί τους στα ταξίδια αυτά τα ρούχα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Γνωρίζουμε ότι η βρετανική βασιλική οικογένεια έχει ενδυματολογικό κώδικα, όπως και όλες οι βασιλικές οικογένειες άλλωστε. Στα ταξίδια τους εκτός χώρας, πρέπει να έχουν πάντα μαζί τους
μία αλλαξιά με μαύρα ρούχα, ώστε σε περίπτωση θανάτου ενός μέλους της βασιλικής οικογένειας να είναι κατάλληλα ντυμένοι όταν προσγειωθούν στην χώρα.


Γιατί, όπως αναφέρει και η Independent, δεν γίνεται να έχει πεθάνει μέλος της βρετανικής βασιλική οικογένειας και κάποιο άλλο μέλος της να βγει από το αεροπλάνο χωρίς να φοράει μαύρα ρούχα, όπως αρμόζει στην περίπτωση.

Αν και κάτι τέτοιο είναι υποχρεωτικό, υπήρξε μία φορά στα χρονικά που κάποιος ξέχασε να πάρει μαζί του μία αλλαξιά με σκούρα ρούχα και πράγματι κάποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας έφυγε από τη ζωή. Αυτός ο κάποιος δεν ήταν άλλος από τη βασίλισσα Ελισάβετ, που ενώ βρισκόταν σε ταξίδι στην Κένυα, το 1952, πληροφορήθηκε ότι ο πατέρας της πέθανε. Επειδή δεν είχε μαζί της μαύρο φόρεμα, αναγκάστηκε να περιμένει μέσα στο αεροσκάφος προκειμένου να της φέρουν ένα μαύρο φόρεμα και να μπορέσει να αποβιβαστεί φορώντας τα κατάλληλα για την περίσταση ρούχα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου