Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 11, 2017

Ο Τιτανικός του Ευρώπη είχε πλοίαρχο τον Φώτη Μπόμπολα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Δεκάδες προμηθευτές εφημερίδων έχουν στα χέρια τους επιταγές του πρακτορείου Ευρώπη, ανάμεσα τους δημοσιογράφοι και παραγωγοί ραδιοφωνικών σταθμών
(αρκετοί και από τον Real του Νίκου Χατζηνικολάου).


Ο Φώτης Μπόμπολας και οι διευθύνοντες του πρακτορείου Ευρώπη σύντομα θα οδηγηθούν σε ανακριτές για κακουργηματικές υπεξαιρέσεις, αφού κρατούν τα λεφτά των κυκλοφοριών των εφημερίδων και τους έδιναν πέτσινες επιταγές.

Σύμφωνα με όσα λένε εκδότες και γενικά άνθρωποι του τύπου, ο Φώτης Μπόμπολας εξελίσσεται σε μεγάλο «λουλούδι» της μεταπολίτευσης, αφού σε λίγο θα κατηγορείται για παράβαση των περισσοτέρων άρθρων του Ποινικού Δικαίου. Αυτός έδινε εντολές στο πρακτορείο Ευρώπη και επομένως τα πυρά όσων έμειναν με τις ακάλυπτες επιταγές στα χέρια στρέφονται εναντίον του υιού Μπόμπολα που η ανεπάρκειά του και οι χειρισμοί του έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στη διάλυση του ΠΗΓΑΣΟΥ, στο αστρονομικό φέσι στις τράπεζες και τώρα στο κλείσιμο του πρακτορείου Ευρώπη.

Προβλήματα όμως πρόκειται να αντιμετωπίσουν και άλλοι εκδότες, οι οποίοι θα συρθούν στα δικαστήρια και θα υποχρεωθούν να καλύψουν τις πέτσινες επιταγές των Μπομπολαίων, δηλαδή του Ευρώπη. Ήδη ακούγεται ότι δικηγορικά γραφεία έχουν αναλάβει να εκδώσουν εντολές πληρωμών και να προβούν σε συντηρητικές κατασχέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου