Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του ----Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων .

Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017

Αποτροπιαστικό βίντεο. Τον σταύρωσαν σαν το Χριστό και τον εγκατέλειψαν επειδή είχαν οικονομικές διαφορέςAποτροπιασμό προκαλεί video που δημοσίευσε η Daily Mail στο οποίο παρουσιάζεται κυριολεκτικά η σταύρωση ενός άνδρα στην
περιοχή Albuquerque στο Νέο Μεξικό.


Το θύμα εντοπίστηκε καρφωμένο σε ένα δέντρο από έναν περαστικό, ο οποίος αμέσως μόλις αντίκρισε το θέαμα έσπευσε να φωνάξει βοήθεια για τη διάσωση του Jose Duran. Το βίντεο τράβηξε ένας από τους διασώστες.

«Φώναζε συνέχεια βοήθεια και έτρεξα στο σημείο για να δω τι γίνεται. Έπαθα σοκ και δεν ήξερα πώς να αντιδράσω», αναφέρει ο εργαζόμενος που βρήκε το θύμα στην αστυνομία. Όταν έφτασαν στο σημείο οι διασώστες ο Duran ήταν ακόμα καρφωμένος στο δέντρο ενώ σφάδαζε από τους πόνους. Ερωτώμενος από τις Αρχές για το πώς βρέθηκε εκεί δεν έδωσε κάποια συγκεκριμένη απάντηση.Στη συνέχεια ομολόγησε πως τον έδεσαν στο δέντρο δύο άνδρες έπειτα από οικονομική διαφορά που είχαν. Στο νοσοκομείο είπε περισσότερα για την επίθεση, ενώ εξήγησε πως είναι η τρίτη απόπειρα εναντίον του.

Οι διασώστες βοήθησαν τον Duran να κατέβει από το δέντρο, ενώ στις εικόνες φαίνονται ξεκάθαρα οι πληγές και οι επίδεσμοι στα χέρια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου