Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 12, 2023

Ο Μπιλ Γκέιτς ξέρει ποιο επάγγελμα θα βγάζει στο μέλλον εκατομμύρια

Είναι σχεδόν σίγουρος

Αυτή τη στιγμή είναι ο 4ος

πλουσιότερος άνθρωπος στη Γη. Και αυτό επειδή επέλεξε να πέσει από την κορυφή που ήταν. Ο Μπιλ Γκέιτς έχει μια περιουσία της τάξεως των 150 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Κάθε δευτερόλεπτο ο μεγιστάνας των ηλεκτρονικών υπολογιστών, βγάζει περισσότερα από 5.000 δολάρια.

Και ενώ ο κόσμος αλλάζει συνέχεια και οι μεταβλητές στον επαγγελματικό τομέα δεν είναι ποτέ σταθερές, ο Μπιλ Γκέιτς γνωστός για την ροπή του στο να προβλέπει πράγματα, αποκάλυψε ποιο είναι το επάγγελμα που στο μέλλον θα γίνει ζάμπλουτο.

Πιστεύει πως στο μέλλον αυτό που θα κρίνει τα πάντα είναι το περιβάλλον. Η ζημιά που έχει γίνει είναι τεράστια και αν η ανθρωπότητα δεν σταματήσει να επιβαρύνει το οικοσύστημα, θα το βρει μπροστά της.

Ήδη η κλιματική αλλαγή είναι εδώ και έχει δείξει τι αποτελέσματα μπορεί να έχει.


Το επάγγελμα του μέλλοντος λοιπόν είναι η κλιματική τεχνολογία. Όποιος καταφέρει να κάνει πράγματα που θα κάνουν τη ζωή του ανθρώπου άνετη, χωρίς να επιβαρύνει το περιβάλλον και να έχει αρνητικό οικολογικό στίγμα, θα βγάλει πολλά περισσότερα λεφτά από τη Microsoft και τη Tesla.

Σε συνέδριο δηλώσε πρόσφατα: «Η τεχνολογία του κλίματος δεν είναι ένας εύκολος τομέας. Είναι ένας επικίνδυνος τομέας αλλά όσοι αντέξουν μέχρι το τέλος δεν θα πιστεύουν τα κέρδη που θα έχουν αποκομίσει.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου