Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του ----Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων .

Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017

Σάλος με τις γυμνές αεροσυνοδούς σε διαφήμιση ταξιδιωτικής εταιρείας - ΒΙΝΤΕΟΣάλο έχει προκαλέσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η διαφήμιση μίας ταξιδιωτικής εταιρείας του Καζακστάν, σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα.


Στο διαφημιστικό σποτ εμφανίζονται επτά αεροσυνοδοί που ενημερώνουν το κοινό για τις νέες τιμές της εταιρείας, μένοντας στο τέλος χωρίς ρούχα.
Ο διευθυντής της εταιρείας ταξιδίων σχολίασε στο Facebook ότι το διαφημιστικό δεν είχε σκοπό να προσβάλει κανέναν σημειώνοντας ότι την αμέσως επόμενη μέρα ανέβηκε και αντίστοιχη διαφήμιση, με πρωταγωνιστές άνδρες.
"Το βίντεο ήταν τολμηρό και σοκαριστικό αλλά δεν θέλαμε να προσβάλουμε κανέναν και λυπούμαστε εάν αυτό συνέβη" έγραψε ο διευθυντής της εταιρείας και πρόσθεσε:
"Στη διαφήμιση φαίνεται ότι ακριβώς θα έβλεπε κανείς και σε μια παραλία ή σε μια πισίνα. Επιτίθεστε σε κορίτσια που φορούν μαγιό ή κοντές φούστες;".

Δείτε τα βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου