Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του ----Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων .

Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

Τέσσερα συστήματα υπογείων κάδων τοποθετήθηκαν στο κέντρο του ΧαλανδρίουΟλοκληρώθηκε η τοποθέτηση τεσσάρων συστημάτων υπόγειων κάδων στο κέντρο της πόλης του Χαλανδρίου. Τα τέσσερα συστήματα διαβαθμισμένης συμπίεσης θα αρχίσουν να λειτουργούν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, σε λίγο καιρό και αναμένεται να βοηθήσουν στη βελτίωση της εικόνας του κέντρου.

Το κάθε σύστημα αποτελείται από δύο υπόγειους κάδους, έναν για τα σύμμεικτα και έναν για τα ανακυκλώσιμα απορρίμματα. Ο κάθε κάδος συμπιέζει το περιεχόμενο μέχρι και οκτώ φορές και δύναται να αντικαταστήσει μέχρι και 16 κοινούς κάδους 1.100 lt ο καθένας. Συνολικά, δηλαδή, θα αποσυρθούν, όπως σημειώνει ο Δήμος, έως και 52 κάδοι από την περίμετρο της πλατείας με την προϋπόθεση φυσικά ότι οι δημότες και κυρίως οι υπεύθυνοι των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος θα ακολουθήσουν τις οδηγίες χρήσης.

«Με τη συνεργασία όλων ελπίζουμε από τον Σεπτέμβριο το κέντρο της πόλης μας να έχει μια νέα ομορφότερη εικόνα» τονίζει ο Δήμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου