Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του ----Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων .

Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

Ένα "αιωρούμενο" πικάπ που εντυπωσιάζει...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η εταιρεία Gramovox έχει ήδη ιστορία στο να διαθέτει μοντέλα με ιδιαίτερο design...
Το "γραμμόφωνο Bluetooth" είναι ένα από αυτά. Το αιωρούμενο πικάπ της "floating record" όμως, είναι το νέο εντυπωσιακό της gadget...
Εάν δεν θέλετε να κρύβετε τα βινύλια σας κάτω από κάποιο κλασικό πικάπ σε σχήμα κουτιού με πλαστικό καπάκι, το συγκεκριμένο πικάπ αναπαράγει τα βινύλια σας με έναν αρκετά πιο φανταχτερό τρόπο και σε μία αρκετά επισφαλή όρθια θέση... Με τον δίσκο σε γωνία 90 μοιρών, η εταιρεία κατασκευής του ισχυρίζεται ότι χρειάζεται πολύ λιγότερο χώρο από ένα συμβατικό μηχάνημα...Δεν φαίνεται να τσιγκουνεύτηκαν πάντως και σε ποιότητα κατασκευής, καθώς ο ήχος του έρχεται από δύο ηχεία Technica AT95E 2 ιντσών και ο ιμάντας μπορεί να μετατοπιστεί για αναπαραγωγή σε 33,5 στροφές ή σε 45 (RPM)... Εάν επιθυμείτε, υπάρχει φυσικά και έξοδος ήχου στο πίσω μέρος για ενδεχόμενη σύνδεση με μεγαλύτερα ηχεία.


Η τιμή του ανέρχεται στα 550 δολάρια και διατίθεται σε δύο αποχρώσεις του ξύλου.


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: http://www.gramovox.com/products/floating-record

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου