Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του ----Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων .

Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΤΕ …. – Μαντέψτε σε ποια χώρα δεν θα βρείτε ποτέ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Σύμφωνα με την ετήσια έρευνα του Expat Insider, του μεγαλύτερου δικτύου της InterNations για όσους ζουν και εργάζονται έξω
από την χώρα τους και αφού ανέλυσαν δεδομένα από 14.000 ανθρώπους που έχουν μεταναστεύσει αναζητώντας καλύτερη μοίρα, η καλύτερη χώρα για να κάνει κάποιος καριέρα είναι οι ΗΠΑ.

Όσο για την χειρότερη χώρα, με τις λιγότε

ρες ευκαιρίες για να κάνει κάποιος καριέρα και να ανέβει επαγγελματικά -σωστά μαντέψατε- είναι δυστυχώς η Ελλάδα…

Η λίστα περιέχει 67 χώρες και όσοι συμμετείχαν στην έρευνα ανέφεραν σε ποσοστό 35% ότι η εργασία ήταν ο πιο σημαντικός λόγος που εγκαταστάθηκαν σε άλλη χώρα. Από αυτούς, το 15% έφυγε σε άλλη χώρα προκειμένου να βρει δουλειά, το 13% στάλθηκε αλλού από τον εργοδότη του, το 5% ανακαλύφθηκε από τοπική επιχείρηση, ενώ το 3% μετανάστευσε για να ξεκινήσει αλλού την δική του επιχείρηση.

Να σημειωθεί ότι για την έρευνα σημαντικό ρόλο διαδραμάτισε οι ικανοποίηση από την επαγγελματική πορεία που είχαν όσοι εγκαταστάθηκαν στο εξωτερικό και όχι η γενική οικονομία. Αυτός είναι και ο λόγος που χώρες όπως η Ρουμανία ή το Εκουαδόρ είναι σε υψηλότερη θέση από μεγάλες οικονομίες όπως η Κίνα που βρίσκεται στην 12η θέση ή την Γερμανία που βρίσκεται στην 13η θέση.

Ας δούμε τις 10 πρώτες χώρες:

ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Ταϊβάν, Εκουαδόρ, Ρουμανία, Αυστραλία, Βιετνάμ, Κολομβία, Λουξεμβούργο, Μεξικό

Η Ελλάδα βρίσκεται στην 67η θέση, κάτω από την Ιταλία (66η), την Πορτογαλία (65η) και την Κύπρο (64η).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου