Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 05, 2017

Μεγάλο Πολιτιστικό ραντεβού απόψε στην παραλία της Αμφιλοχίας



Με αφετηρία τo 2002, και εμπνευστή με τη σημερινή της μορφή τον αντιδήμαρχο Πολιτιστικών κ. Γρ. Παπούλια, η «Βαρκαρόλα» της Αμφιλοχίας μετρά 15 χρόνια ζωής και αποτελεί μια ξεχωριστή και επιτυχημένη εκδήλωση. Ένα ποιοτικό πολιτιστικό γεγονός που έχει γίνει σημείο αναφοράς στη Δ. Ελλάδα και την Ήπειρο, αφού καταφέρνει σε μια βραδιά η προσέλευση επισκεπτών να ξεπερνά τον πληθυσμό της πόλης.


Αποτέλεσμα εικόνας για Βαρκαρόλα amfiloxia
 Πρόκειται για μια βραδιά που οι πλατείες και τα καταστήματα είναι από νωρίς κατάμεστα από επισκέπτες, γεγονός που καταδεικνύει τη δυναμική του θεσμού. Πλέον, με τα νέα οδικά δεδομένα και τη σύνδεση της Αμφιλοχίας με τα μεγάλα αστικά κέντρα (Γιάννενα, Άρτα, Μεσολόγγι, Πάτρα), αναμένεται η φετινή συμμετοχή του κόσμου να ξεπεράσει κάθε προσδοκία.Το ταξίδι θα ξεκινήσει περίπου στις 21:30 από το λιμάνι, θα συνεχίσει στην ακροθαλασσιά για να καταλήξει στην ανατολική πλαζ.
Σχετική εικόνα

Στην αποψινή πολιτιστική βραδιά, θα παρευρίσκονται υψηλοί προσκεκλημένοι του δήμου Αμφιλοχίας και εξέχουσες προσωπικότητες, για να ζήσουν από κοντά τις ρομαντικές κανταδόρικες μελωδίες στα γαλήνια νερά του Αμβρακικού.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου