Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 10, 2017

Ένας κουλ τύπος αντιμετωπίζει στα ίσια μια Γκρίζλι

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το παίρνει με την όπισθεν για κάνα χιλιόμετρο δηλαδή.

Ας θυμηθούμε την τελευταία ταινιάρα του Αλεχάντρο Ιναρίτου με τίτλο «Revenant». Μισό λεπτό, πριν κάνουμε αυτό, έχουμε μια ερώτηση για εσένα: γενικά ταινίες μεκολοσσιαίες αρκούδες να κατασπαράζουν σταρ του Χόλυγουντ, όπως το The Edge (1997) με τον Άντονι Χόπκινς, έχουμε δει;

Σίγουρα έχεις δει αφού σε κάποια φάση ήταν αγαπημένο replay των ιδιωτικών καναλιών. Άκου να δεις τώρα τι φάση παίχτηκε. Βάλε τον εαυτό σου στη θέση τουΛεονάρντο Ντι Κάπριο από την ταινία του Ιναρίτου. Εκεί που βρίσκεται στο δάσος. Και ένα δευτερόλεπτο πριν τη σύγκρουση, τελευταία στιγμή, λίγο πριν

το τέρας ορμήσει, καταλαβαίνει πως ένα κτήνος φτιαγμένο από 600 κιλά ωμής ανόθευτης βίαςκατευθύνεται κατά πάνω του.

Σε περίπου την ίδια φάση βρέθηκε αμερικανός κατασκηνωτής στην Αλάσκα πριν λίγο καιρό. Μια γιγάντια γκρίζλι μαζί με τα δύο αρκουδάκια της άρχισε να τον ακολουθεί. Μπορεί να φαίνεται χαλαρή στο βίντεο, νομίζουμε όμως πως έχει να κάνει καθαρά με το γεγονός του τρόπου που αντέδρασε αυτός ο ΥΠΕΡΚΟΥΛ τύπος. Ο οποίος τράβαγε βίντεο και σχολίαζε σε όλη τη διάρκεια του συμβάντος.

Είναι γνωστό πως οι αρκούδες, και μάλιστα οι μαμμάδες αρκούδες δεν γουστάρουν παρείσακτους στα χωράφια τους. Και αν χρειαστεί ή αν ξυπνήσει το ένστικτό τους ορμάνε. Ευτυχώς ο κατασκηνωτής που πρέπει να έχει κάνει χιλιάδες ώρες γιόγκα για να διατηρήσει τη ψυχραιμία του σε μία τόσο επικίνδυνη κατάσταση έκανε αυτό ακριβώς που έπρεπε: δεν έτρεψε, δε φώναξε, δεν απείλησε, δεν της είπε κάτι για το σπίτι της, δεν έκανε απότομες κινήσεις, απλά το πήρε με την όπισθεν για κάνα χιλιόμετρο. Φανταζόμαστε λέγοντας παράλληλα την προσευχή του από μέσα του. Ξανά και ξανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου