Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του ----Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων .

Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

Φωτό: Αυστραλός (τι άλλο) «κροκοδειλάκιας» έπιασε γιγαντιαίο κροκόδειλο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

«Αυτός, λοιπόν, είναι ένας μεγάλος κροκόδειλος» έγραψε σχετικά στον λογαριασμό του στο Instagram, όπου ανέβασε φωτογραφία
με κροκόδειλο-γίγαντα που έπιασε, ο Αυστραλός Ματ Ράιτ, γνωστός ως «Outback Wrangler».
Ο Αυστραλός «κροκοδειλάκιας», που συνεργάζεται με το National Geographic, ειδικεύεται στο να εντοπίζει, να αιχμαλωτίζει και να μεταφέρει επικίνδυνα ζώα, όπως κροκόδειλοι, άγριοι βούβαλοι και πολικές αρκούδες. Στην περίπτωση του τεράστιου αυτού κροκοδείλου χρησιμοποίησε μεγάλη ποσότητα κολλητικής ταινίας για να κρατά τα σαγόνια του ερπετού κλειστά και να αποφύγει...απρόοπτα.
Αν και πολλοί επέκριναν τον Ράιτ στα social media, αρκετοί είναι και αυτοί που τον υπερασπίζονται, τονίζοντας πως η μεταφορά τέτοιων ζώων σε άλλες, πιο ασφαλείς τοποθεσίες, είναι για το καλό τους, καθώς υπάρχει περίπτωση, αν παραμείνουν εκεί που βρίσκονται, να κινδυνέψει η ζωή τους λόγω αυξημένης ανθρώπινης παρουσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου