Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 11, 2017

Τεράστια κύματα που θυμίζουν Τσουνάμι στο Νότιο Μπαλί [Βίντεο]


Αυτό που θα δείτε θυμίζει τις μέρες που το Τσουνάμι έπνιξε την εκατοντάδες κόσμο στην νοτιοανατολική Ασία. Τεράστια κύματα καταπίνουν τουρίστες.


Τα κύματα προκλήθηκαν όχι από κάποιο σεισμό, ή κάποια κακοκαιρία, αλλά από την παλίρροια. Το περισταικό συνέβη στο Νότιο Μπαλίστο τουριστικό θέρετρο Κου Ντε Τα.

Οι τουρίστες κάθονται σε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο και απολαμβάνουν τον ήλιο, τη θάλασσα, την πισίνα υπερχείλισης και τα δροσερά κοκτέιλ τους. Ξαφνικά και εκεί που κανείς δεν το περίμενε, γιγαντιαία κύματα εμφανίσθηκαν από την ήρεμη θάλασσα.

Τα κύματα στο πέρασμα τους κατάπιναν τα πάντα. Σάρωσαν την παραλία, έφτασαν μέχρι το ξενοδοχείο και κάλυψαν τα πάντα. Οι άνθρωποι τα έχασαν. Επικράτησε πανικός. Ο εφιάλτης του 2004 ξαναζωντάνεψε.









Όλοι έτρεχαν να σωθούν και ανέβαιναν στα ψηλότερα επίπεδα του ξενοδοχείου. Δυο άνθρωποι δεν τα κατάφεραν. Βρίσκονταν στην παραλία και ήταν οι πρώτοι που κατάπιαν τα κύματα.
pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου