Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του ----Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων .

Κυριακή, 6 Αυγούστου 2017

Γιατί πέταξαν τέσσερα μαχητικά πάνω από την Αθήνα; Το «μυστήριο» λύθηκε…

Οι κάτοικοι της Αθήνας βγήκαν στα παράθυρα – Τι ήθελαν να φωτογραφίσουν οι πιλότοι;

Μαχητικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν γύρω στις 11.30 το πρωί της Τετάρτης χαμηλή πτήση στον αττικό ουρανό με αποτέλεσμα πολλοί να βγουν στα παράθυρα για να δουν τι έχει συμβεί.


Τα αεροσκάφη είχαν κατεύθυνση από νοτιοανατολικά προς βορειοδυτικά.

Τι όμως συνέβη;

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο ελληνικά F-16 και δύο αμερικανικά F-15 πέταξαν πάνω από την Αττική στο πλαίσιο της τελετής λήξης της άσκησης «Ηνίοχος». Οι Αμερικανοί πιλότοι είχαν ζητήσει να πετάξουν στον αττικό ουρανό προκειμένου να δουν από ψηλά την Ακρόπολη και να βγάλουν φωτογραφίες! Ετσι «οργανώθηκε» η πτήση, ώστε οι Ελληνες πιλότοι από τα F-16 να φωτογραφίσουν τα αμερικανικά μαχητικά πάνω από τον Παρθενώνα.

Ολα αυτά βεβαίως δεν ήταν γνωστά και έτσι προκλήθηκε αναστάτωση στην Αθήνα, η οποία μάλιστα μεταφέρθηκε και στο Twitter, όπου πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν με χιούμορ τη χαμηλή πτήση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου