Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 04, 2017

Εμπόριο ψυχών στην Αττική. Υπόσχονται σε μετανάστες να τους βγάλουν από τη χώρα



Μια υπόθεση επιχείρησης παράνομης εξόδου μεταναστών από τη χώρα βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αττική και συγκεκριμένα στα Λεγραινά, όπου 46 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν προκειμένου να συναντήσουν τους επιτήδειους που τους υπόσχονταν να τους βοηθήσουν να φύγουν από την Ελλάδα


Την απόγνωση οικονομικών μεταναστών που ζουν νόμιμα στη χώρα μας προσπαθούν να εκμεταλλευτούν επιτήδειοι. Συγκεκριμένα, 46 άτομα, άντρες επί το πλείστον και τρία μικρά παιδιά βρέθηκαν στην λεωφόρο Σουνίου στην περιοχή των Λεγραινών από το βράδυ της Τετάρτης προκειμένου να συναντήσουν εμπόρους που τους υπόσχονταν να τους βγάλουν από τη χώρα, φυσικά με το αζημίωτο. Οι άνθρωποι αυτοί μετακινήθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες με ταξί στο σημείο, προκειμένου να συναντήσουν τους εμπόρους που υπόσχονταν να τους βγάλουν παράνομα από τη χώρα, με πιθανό προορισμό την Ιταλία.










Δυνάμεις της αστυνομίας και του λιμενικού τους εντόπισαν το απόγευμα της Πέμπτης, ενώ πλοία του λιμενικού σώματος κατέφθασαν επίσης στο σημείο. Φαίνεται πως οι άνδρες του λιμενικού προσπαθούν να εξακριβώσουν πιθανή σχέση ενός πλοίου που βρίσκεται λίγα μέτρα από την ακτή (φωτό) με την υπόθεση. Άλλα σκάφη του σώματος χτενίζουν την περιοχή για τυχόν ύποπτες κινήσεις που θα μπορούσαν να τους οδηγήσουν στους δράστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου