Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του ----Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων .

Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017

Κατερίνη-Ο χυμός είχε και περιεχόμενο«Ανοίγοντας ένα κουτί φυσικό χυμό που αγοράσαμε από το LIDL βρεθήκαμε μπροστά σε μία έκπληξη. Ο χυμός είχε και περιεχόμενο !!!

Αφού τηλεφωνήσαμε επώνυμα στο τμήμα εξυπηρέτησης στα κεντρικά γραφεία του LIDL μας υποσχέθηκαν ότι θα ενημερώσουν την εταιρία συσκευασίας και ότι μπορούσαμε να πάμε το ανοιχτό κουτί με το άγνωστο αντικείμενο και τα υπόλοιπα 3 κλειστά κουτιά στο κατάστημα της Ανδρομάχης (Κατερίνη) ,από το οποίο τα αγοράσαμε, για τα περαιτέρω ( χημικός έλεγχος για να ξέρουμε τουλάχιστον τι ήπιαμε) .

Δυστυχώς όμως η αντιμετώπιση από την υπεύθυνη της βάρδιας του τοπικού καταστήματος ήταν η εξής:

– Μάλλον θα πήρε αέρα !!! (εννοούσε η συσκευασία )…..

και απευθυνόμενη στην ταμία:

– Χτύπα επιστροφή 3 χυμούς στον κύριο !!!

Μετά από την έντονη διαμαρτυρία μου ότι η συμπεριφορά της είναι απαράδεκτη και προσβλητική και ότι δεν μπήκα στην όλη διαδικασία για να μου επιστρέψουν 3 χυμούς, αλλά ότι περίμενα το λιγότερο μία συγγνώμη και να παραλάβει τον αλλοιωμένο χυμό, τότε μου είπε :

– Δεν κατάλαβα γιατί ήρθατε !!!, σας είπα συγγνώμη αλλά ίσως δεν ακούσατε!!! και ότι θα επικοινωνήσει με τον Προϊστάμενο τηλεφωνικά για το τι πρέπει να κάνει.

Η επική απάντηση του προϊσταμένου στο τηλέφωνο της υπεύθυνης (ανεύθυνης) υπαλλήλου ήταν πραγματικά φοβερή και επαγγελματική:

– Δώστε στον πελάτη όχι 3 χυμούς, αλλά 12 ( όσους περιείχε η αρχική συσκευασία). Τόσο γαλαντόμος ο κύριος.Φυσικά για συγγνώμη ούτε λόγος και από μέρους του.

Πριν φύγω αφού​​ έδωσα ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο, ζήτησα τα ονόματά τους για να ξέρω σε ποιους παρέδωσα το χυμό και επειδή δεν μου δόθηκαν, έφυγα λέγοντας την υπεύθυνη ότι με αναγκάζει να ενημερώσω τα κεντρικά της εταιρείας για την συμπεριφορά τους.

Όταν ξανατηλεφώνησα στα κεντρικά του LIDL χαρακτήρισαν απαράδεκτη την συμπεριφορά των συγκεκριμένων υπαλλήλων και προς τιμήν της εταιρείας μου ζητήθηκε η αναμενόμενη συγγνώμη.

Την επόμενη ημέρα ενημέρωσα και το διευθυντή του τοπικού κταστήματος.

(Σημ. Η συμπεριφορά του δεν διέφερε και πολύ από των συναδέλφων του).


Ένας αναγνώστης.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου