Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του ----Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων .

Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2017

«Πόσο μ’ αρέσεις τελεβιζιόν!!…» – κερδίζει επιτέλους μια θέση στην αγκαλιά της ΕΡΤ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ο γνωστός κωμικός Χάρρυ Κλυνν διορίστηκε μέλος στο ΔΣ της ΕΡΤ και αναμένεται να περάσει από ακρόαση από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής για να επικυρωθεί και τυπικά ο διορισμός του.
Σύμφωνα με την Αυγή: «Ο Χάρρυ Κλυνν στο Δ.Σ. της ΕΡΤ Ο δημοφιλής κωμικός ηθοποιός και περφόρμερ, ταγμένος στην...
υπόθεση της Αριστεράς με συνέπεια και επιμονή επί σειρά ετών, ο Χάρρυ Κλυνν -πραγματικό όνομα: Βασίλης Τριανταφυλλίδης- τοποθετείται μέλος του Δ.Σ. της ΕΡΤ, σε μία από τις δύο θέσεις που εχήρευσαν. Εντός της εβδομάδας θα περάσει από την έγκριση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, από κοινού με τον Γιώργο Θαλασσινό, ο οποίος ως μέλος του Δ.Σ. επίσης θα αναλάβει αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος».
Ο κάποτε λαλίστατος Χάρρυ που είχε «σωπάσει» καιρό πριν αρχίσει να υμνεί τον ΣΥΡΙΖΑ και να πλέκει το εγκώμιο του Τσίπρα, κερδίζει επιτέλους μια θέση στην αγκαλιά της ΕΡΤ (του συστήματος την είχε κατακτήσει προ πολλού), της “τελεβιζιόν” που υμνούσε από παλιά…
"Κατιούσα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου