Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 02, 2017

Η Χουάνα η Παρθένα γίνεται Ελληνίδα

Ο πιο διάσημος τίτλος τηλενουβέλας από τη Λατινική Αμερική έρχεται στην Ελλάδα από την τηλεόραση του ΑΝΤ1. Ποια ηθοποιός αναλαμβάνει το ρόλο της Παρθένας Ζωής

Αν σας ζητούσε κανείς να αναφέρεις δύο "βραζιλιάνικα" (έχουμε συνηθίσει να αναφέρουμε όλες τις σειρές από τη Λατινική Αμερική με αυτό τον τρόπο) ποια θα ήταν αυτά; "Η Μαρία της γειτονιάς" και η"Χουάνα η Παρθένα" μήπως; Άντε για τους πιο ψαγμένους η "Σφετερίστρια"... Σε κάθε περίπτωση, η διάσημη στα πέρατα του κόσμου Χουάνα, πολιτογραφείται Ελληνίδα με πρωτοβουλία του ΑΝΤ1 και έρχεται στην ελληνική τηλεόραση από τη νέα σεζόν.






Η Χουάνα γεννήθηκε στη Βενεζουέλα, αλλά έχει ταξιδέψει σε 24 χώρες, πέραν εκείνων που έχουν διασκευάσει το σενάριό της. Αυτές τις ημέρες, οι υπεύθυνοι του σταθμού ολοκληρώνουν το καστ της σειράς. Σύμφωνα με πληροφορίες του News 24/7 για τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει επιλεγεί η Σοφίνα Λαζαράκη, η νεαρή ηθοποιός και κόρη της παρουσιάστριας Μαίρης Μηλιαρέση, ενώ στο πλευρό της θα δούμε όπως όλα δείχνουν τον Αποστόλη Τότσικα.







Το στόρι της σειράς

Η νέα απογευματινή πρόταση του ΑΝΤ1 ποντάρει στη δύναμη μιας ρομαντικής κομεντί. Μια νεαρή κοπέλα, που σημειωτέον είναι παρθένα, βρίσκεται έπειτα από ένα ιατρικό λάθος να κυοφορεί το μωρό ενός άγνωστου άνδρα. Και μάλιστα χωρίς να έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει σε διακοπή της ανεπιθύμητης και αναπάντεχης για τα δεδομένα της, κύησης. Ο άνδρας που είναι και βιολογικός πατέρας του παιδιού θα γνωρίσει την νεαρή κοπέλα και θα την ερωτευτεί.

Τη σκηνοθεσία της σειράς έχει αναλάβει ο Πιέρρος Ανδρακάκος, γνωστός από την σειρά 'Ταμάμ' και πάλι στον ΑΝΤ1, η οποία ξεχώρισε τα τελευταία τρία χρόνια, ειδικά στις εφηβικές ηλικίες. Ο σκηνοθέτης γνωρίζει επίσης καλά από μεταφορές στην ελληνική τηλεόραση, καθώς ήταν εκείνος που βρέθηκε πίσω από τις κάμερες στη σειρά "Μοντέρνα Οικογένεια" πριν από μερικά χρόνια.
Ένα διεθνές κόνσεπτ

Το επιτυχημένο κόνσεπτ βασίζεται στην σειρά από τη Βενεζουέλα, Χουάνα η Παρθένα, η οποία και γνώρισε τεράστια επιτυχία στη Λατινική Αμερική το 2002 που ξεκίνησε να προβάλλεται. Το ευφάνταστο σενάριο έχει μεταφερθεί σε μια σειρά από χώρες του εξωτερικού μεταξύ των οποίων η Αμερική και η Πολωνία. Η ίδια η σειρά έχει προβληθεί σε 14 χώρες στην Αμερική (Κολομβία, Μεξικό, ΗΠΑ, Πουέρτο Ρίκο, Περού κα.) και άλλες δέκα σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων η Ιπσανία, η Ρωσία, η Γαλλία και η χώρα μας.

H αμερικάνικη εκδοχή της σειράς έκανε πρεμιέρα το 2014, με τον τίτλο "Jane Virgin" και κέρδισε κριτικούς και τηλεθεατές, με την πρωταγωνίστρια να τη Χρυσή Σφαίρα στην κατηγορία της καλύτερης γυναίκας ηθοποιού σε τηλεοπτική σειρά, μιούζικαλ ή κωμωδία στην 72η απονομή των βραβείων. Επιπλέον, η σειρά κέρδισε το People's Choice Award για την καλύτερη νέα κωμική σειρά.

Το τηλεοπτικό δίκτυο CW ανανέωσε τη σειρά για τέταρτη σεζόν, η οποία και θα ξεκινήσει από τον Οκτώβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου