Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του ----Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων .

Κυριακή, 6 Αυγούστου 2017

Ένας θα κάνει "βζουμ, βζουμ, βζιν, βζιν το αεροπλανάκι", εσείς θα κάνετε "ααααα"...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Να, εδώ, διαβάζω κατευθείαν από το στόμα τού αλόγου [που λέμε και στον ιππόδρομο] για το πρόγραμμα τής CIA με κωδικό όνομα "Timber Sycamore" [επίσης γνωστό σε διάφορους κύκλους ως "Συριακή Επανάσταση", και το οποίο σταμάτησε ο Τραμπ πριν από μερικές μέρες]. Το άρθρο γράφει, μεταξύ πολλών άλλων, για το πώς η CIA εκπαίδευε και εξόπλιζε ιμπεριαλοτζιχάντια, των οποίων μάλιστα πλήρωνε και τους μισθούς, και ότι το πρόγραμμα αυτό ήταν "μία από τις...
ακριβότερες προσπάθειες εξοπλισμού και εκπαίδευσης ανταρτών από την εποχή τού προγράμματος τής Υπηρεσίας για εξοπλισμό των Μουτζαχεντίν στο Αφγανιστάν κατά τη δεκαετία τού '80".
Ελάτε, σύντροφοι τής ιμπεριαλιστικής Αριστεράς, να παίξουμε το αεροπλανάκι!! Ένας θα κάνει "βζουμ, βζουμ, βζιν, βζιν το αεροπλανάκι", εσείς θα κάνετε "ααααα", και θα σας δίνει να τρώτε τα γραπτά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου