Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του ----Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων .

Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017

Αποκαλυπτικό βίντεο από τη Ρωσία: Τεράστιο σμήνος από ακρίδες να καλύπτει τον ουρανό σχηματίζοντας τεράστια νέφη


Ένα αποκαλυπτικό βίντεο από τη Ρωσία συλλαμβάνει ένα τεράστιο σμήνος από ακρίδες να καλύπτει τον ουρανό σχηματίζοντας τεράστια νέφη που αποτελούνται εξ ολοκλήρου από έντομα.


Στο μαγευτικό υλικό, οι ακρίδες πετούν πάνω από το κεφάλι του κάμεραμαν, και στον ορίζοντα, και μοιάζει με μια τεράστια καταιγίδα.

Το κύμα πιστεύεται ότι έχει ήδη σαρώσει ένα απίστευτο αριθμό 7.000.000 στρεμμάτων γεωργικής γης στην πρώην Σοβιετική Ένωση, καθώς οι αρχές αγωνίζονται να βρουν τρόπους για την καταπολέμηση των πλασμάτων.

Όσοι ανησυχούν ότι το σμήνος των ακρίδων θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι των εσχάτων χρόνων τους πληροφορούμε ότι το φαινόμενο συμβαίνει δύο φορές το χρόνο σε αυτήν την περιοχή της Ρωσίας.

Αυτό μπορεί να εξηγηθεί γιατί, κοντά στο τέλος του βίντεο, η οδήγηση των αυτοκινήτων μέσα από το σμήνος, φαίνεται σαν μία φυσιολογική μετακίνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου