Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του ----Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων .

Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

Η CIA χρησιμοποίησε τον Γιούρι Γκέλερ σε πείραμά της για να τεστάρει τις ικανότητες του.(video)

Στα άδυτα της CIA φαίνεται ότι βρέθηκε πριν από αρκετά χρόνια ο γνωστός από τις εμφανίσεις του και στη χώρα μας Γιούρι Γκέλερ (Uri Geller), ο οποίος ισχυρίζεται ότι διαθέτει τηλεπαθητικές ικανότητες...

Τα αποχαρακτηρισμένα πλέον απόρρητα έγγραφα της αμερικανικής υπηρεσίας πληροφοριών αποκαλύπτουν ότι ο Uri Geller γνωστός για την ικανότητα του να λυγίζει κουτάλια με τη δύναμη της σκέψης, υποβλήθηκε σε σειρά πειραμάτων, επί μία εβδομάδα, στο Stanford Research Institute το 1973.
♦ Ο Uri Geller / Photo: dailymail.co.uk


Σύμφωνα με τα έγγραφα, εξετάστηκε μέσα από τα πειράματα του προγράμματος Stargate, ο τρόπος με τον οποίο οποιεσδήποτε ικανότητες του Γκέλερ θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν από την υπηρεσία.♦ Ο Uri Geller, απεικονίζεται το 2008, χρησιμοποιείται τις ψυχικές του δυνάμεις κατά την διάρκεια των γυρισμάτων ενός ντοκιμαντέρ του BBC

Κατά τη διάρκεια των οκτώ ημερών της παραμονής του, ο Geller υποβλήθηκε σε διάφορα πειράματα που πραγματοποιήθηκαν από τους επιστήμονες, όπως να μαντέψει εικόνες χρησιμοποιώντας τις παραφυσικές του δυνάμεις.


Φαίνεται ότι ο Geller τα πήγε καλά, αφού οι ερευνητές κατέληξαν ότι «θεωρούμε ότι έχει αποδειχθεί η παραφυσική ικανότητα αντίληψης του με πειστικό και σαφή τρόπο.»


Το πρόγραμμα Stargate ακυρώθηκε πάντως το 1998 λόγω αμελητέων αποτελεσμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου