Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του ----Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων .

Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017

FAZ: Ο Γολγοθάς Γερμανού που προσπάθησε να χτίσει σπίτι στην Εύβοια

Στις οικονομικές τις σελίδες η εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung αφιερώνει άρθρο στον Γολγοθά του Γερμανού Ράινερ Λίνταου και της Ελληνίδας συζύγου του Ζωής, οι οποίοι αποφάσισαν να χτίσουν σπίτι στην Εύβοια μέσα στην κρίση.


Η γερμανική εφημερίδα γράφει για το Γολγοθά του ζευγαριού: "Πλήθος νόμων, κανονισμών και εξαιρέσεων οδηγούν σε άπειρες αιτήσεις σε πολλές υπηρεσίες και εν τέλει σε αυθαιρεσία και διαφθορά. (….) Μια σύγχρονη διοίκηση είναι αδύνατη χωρίς ένα κράτος που λειτουργεί σωστά" και προσθέτει:


"Όμως οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις δεν παίζουν πια ρόλο έπειτα από οκτώ χρόνια κρίσης και οι δανειστές είναι πια εξαντλημένοι έπειτα από μια διένεξη ετών. Ο Ράινερ Λίνταου, ο οποίος έπειτα από μια πενταετία κατάφερε να τελειώσει το σπίτι, συμπεραίνει 'Αν δεν χτίσεις σπίτι, δεν κατανοείς τη χώρα στην οποία ζεις'".


Πηγή: Deutsche Welle

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου