Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 13, 2017

Το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά: Η κόρη της Kim Basinger, Ireland Baldwin, ταράζει το instagram με τη γυμνή φωτογραφία της

Καμιά φορά, οι παροιμίες του σοφού λαού αποδεικνύονται εξίσου σοφές και η περίπτωση της Ireland Baldwin, της κόρης της Kim Basinger και του Alec Baldwin επιβεβαιώνει πανηγυρικά την παροιμία «Το μήλο θα πέσει κάτω από τη μηλιά».

Το διάσημο μοντέλο, που πριν από λίγους μήνες επιλέχθηκε από το περιοδικό Love ως το κεντρικό πρόσωπο του ετήσιου ημερολογίου του αλλά και έκλεισε συμβόλαιο με την Guess για να είναι το πρόσωπο της τελευταίας της καμπάνιας, κοινοποίησε στο προφίλ της στο instagram πριν από λίγες ώρες μία φωτογραφία της από τη Τζαμάικα, στην οποία εμφανίζεται να βγαίνει ολόγυμνη από το νερό και να ανεβαίνει μία σκάλα για να βγει στη στεριά.Η ομοιότητα με την πάντα ερωτεύσιμη μητέρα της είναι προφανής και, όπως αντιλαμβάνεστε, η φωτογραφία αυτή συγκέντρωσε σε λιγότερο από 24 ώρες, αρκετές χιλιάδες likes και σχόλια. Λογικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου