Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του ----Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων .

Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2017

Μια βιβλιοθήκη στο δάσος: Το όνειρο κάθε βιβλιόφιλου (pics-video)Δείτε μια βιβλιοθήκη-όνειρο, ένα υπέροχο ξύλινο αναγνωστήριο που μοιάζει με καταφύγιο της λογοτεχνίας στην καρδιά του δάσους...

Όσοι αγαπούν τα βιβλία, έχουν τη δική τους «ιεροτελεστία» για την ανάγνωσή τους. Άλλοι δεν αλλάζουν με τίποτα την πολυθρόνα τους, άλλοι προτιμούν ένα ήσυχο café για διάβασμα με ζεστό καφέ, άλλοι ονειρεύονται να γυρίζουν σελίδες μπροστά στο αναμμένο τζάκι ή κοντά στο παράθυρο ενώ έξω βρέχει.Το κτίριο σχεδιάστηκε από το Studio Padron και ονομάζεται Hemmelig Rom (στα νορβηγικά σημαίνει «μυστικό δωμάτιο») και είναι φτιαγμένο από βελανιδιά.Στο εσωτερικό του υπάρχει ένα κρεβάτι, μια πολυθρόνα, ένα γραφείο και μία ξυλόσομπα που δημιουργεί ένα απόλυτα cosy σκηνικό, που ολοκληρώνεται φυσικά με τα βιβλία με τα οποία είναι γεμάτοι οι τοίχοι της βιβλιοθήκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου