Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 10, 2017

Αγρότης είδε στην αυλή του αυτό - Μόλις κατάλαβε τι είναι έπαθε σοκ! (pics+vid)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Μη σου τύχει...

Βλέποντας αυτή τη φωτογραφία θα νομίζαμε ότι πρόκειται για κάποιο αντικείμενο. Το ίδιο κατάλαβε και ένας αγρότης στην Κίνα, με την πρώτη ματιά, έπειτα όμως έπαθε σοκ!

Πρόκειται για μια ένα σπάνιο είδος αράχνης που μάλιστα προέρχεται από την αρχαιότητα! Αυτό το σπάνιο είδος βρέθηκε στον κήπο του και αρχικά νόμιζε ότι πρόκειται για κάποιο κειμήλιο, στη συνέχεια όμως είδε το τί πραγματικά είναι. Τότε ο Li Wenhua,

ειδοποίησε αμέσως τους γείτονές του που έτρεξαν αμέσως για να δουν και να φωτογραφίσουν αυτό το σπάνιο πλάσμα.

Μετά από μια αναζήτηση στο διαδίκτυο, έμαθαν πως αυτό το είδος αράχνης λέγεται «κλεψύδρα» ή αλλιώς στα κινέζικα «li shi pan fu zhu». Αυτό επιβεβαίωσε και ο Zhao Li, επικεφαλής του Μουσείου Εντόμων της Δυτικής Κίνας.

Αυτό το είδος αράχνης, ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά στην επαρχία Σιτσουάν το 2000, και έκτοτε παρατηρήθηκε μόνο έξι φορές.

Σύμφωνα με το Er Ya, το παλαιότερο κινέζικο λεξικό το οποίο γράφτηκε μεταξύ του 2 και 5 π.Χ., έγινε αναφορά για πρώτη φορά στην αράχνη «κλεψύδρα» γύρω στο 2 π.Χ.

Μπορεί μόνο και μόνο στην εικόνα να μην αντέχουμε, αλλά πρόκειται για μια σπουδαία... ανακάλυψη που θα βοηθήσει τις έρευνες των επιστημόνων. Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου