Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 01, 2017

ΠΕΝΤΕ UFOs ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, 28/7/2017. (+VIDEO)

Αναγνώστης κατήγγειλε προ ημερών στο olathessaloniki.com την εμφάνιση αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενων αντικειμένων πάνω από περιοχή της Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής. Μάλιστα, ισχυριζόταν πως τα γνωστά αντικείμενα έγιναν αντιληπτά από πολλούς κατοίκους και παραθεριστές της περιοχής.


Η περιγραφή του είναι συγκλονιστική: «Την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017, και ώρα 22:10, εμφανίστηκε ένα κόκκινο φως στον ουρανό. Υπήρχαν πολλοί μάρτυρες που το είδαν αφού τέτοια εποχή η Νέα Καλλικράτεια είναι γεμάτη με τουρίστες. Ερχόταν προς την πόλη και ξαφνικά σταμάτησε και άλλαξε κατεύθυνση προς νότο. Μετά εξαφανίστηκε και εμφανίστηκε σε ένα δεύτερο αντικείμενο, ακόμη πιο κοντά. Αυτό, έμοιαζε με πυρωμένη σφαίρα και έκανε μία από τα ίδια. Πλησίασε μέχρι ένα σημείο, σταμάτησε, και κατευθύνθηκε νότια. Στην αρχή νομίσαμε ότι εμφανίστηκε και ένα τρίτο, αλλά καταλάβαμε γρήγορα ότι εκείνο ήταν ανθρώπινης κατασκευής.

 Ήταν λευκό αντί για κόκκινο και είχε λαμπάκια που αναβόσβηναν όπως όλα τα αεροπλάνα και τα ελικόπτερα. Ήταν, λογικά, ελικόπτερο που σηκώθηκε για να αναγνωρίσει τις πυρωμένες σφαίρες. Πήγαινε προς την "διαδρομή" της δεύτερης σφαίρας αλλά μέχρι ένα σημείο,μετά έκανε αναστροφή. Πέντε λεπτά μετά τη δεύτερη κόκκινη σφαίρα, εμφανίστηκε και μια τρίτη. Αυτή ήρθε τόσο κοντά στο κέντρο της πόλης που άρχισα να ανησυχώ, ειλικρινά. Μετά εμφανίστηκε ξανά το ελικόπτερο (ίσως το ίδιο) και έκανε την ίδια αναγνωριστική πορεία. Στη συνέχεια ένα ακόμη και ένα ακόμη κόκκινο αντικείμενο. Πέντε συνολικά. Δεν ξέρω αν αυτό που θα πώ τώρα σχετίζεται με το παραπάνω περιστατικό, αλλά δυο νύχτες πριν, πολλά μαχητικά αεροσκάφη πετούσαν άτακτα, χωρίς κανένα σχηματισμό, σε χαμηλό ύψος πάνω από τη Νέα Καλλικράτεια.»

Το περιστατικό επιβεβαιώθηκε από το παρακάτω βίντεο που ανέβασε ο χρήστης Imperial Dynamics στο Υοu Tube. Τα παραπάνω ιπτάμενα αντικείμενα δεν μπορούν να συσχετιστούν με την πολλαπλή βροχή μετεωριτών αυτών των ημερών πάνω από τη χώρα μας (Περσείδες, β-Κασσειοπίδες, α-Καπρικορνίδες, Νότιες δ- Ακουαριϊδες, Βόρειες δ-Ακουαριϊδες, Π-Αστρινίδες).





Το είδαμε εδω 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου