Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 22, 2017

Αλιμιά: Το ερημικό νησί που έγινε εναλλακτικός προορισμός



Ξεκίνησε προχθες στην Αλιμιά, το παιχνίδι επιβίωσης «The Island», από το τουριστικό πρακτορείο Beyond Borders με έδρα το Βέλγιο.

Σε προορισμό εναλλακτικών διακοπών για ταξίδια δράσης και περιπέτειας εξελίσσεται το μικρό νησάκι της Αλιμιάς στα Δωδεκάνησα -μεταξύ Ρόδου και Χάλκης- που είναι ακατοίκητο τα τελευταία 75 χρόνια και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον τουριστικών πρακτορείων από το εξωτερικό για βιωματικές εμπειρίες.
Αποτέλεσμα εικόνας για Αλιμιά
Στο projects, αντιγραφή του τηλεριάλιτι «Survivor» που προβάλλεται διεθνώς, συμμετέχουν όσοι ταξιδιώτες λατρεύουν την δράση αλλά δεν επιθυμούν να παρακολουθούνται συνέχεια από κάμερες.

Συνολικά 20 «ναυαγοί», από διάφορες πόλεις της Ευρώπης θα προσπαθήσουν να επιβιώσουν στο απομονωμένο νησί μέχρι τις 29 Οκτωβρίου και να φέρουν σε πέρας διάφορες αποστολές προκειμένου να αναδειχθεί ο νικητής.
Αποτέλεσμα εικόνας για Αλιμιά
Από τις 29 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου, η Αλιμιά θα φιλοξενήσει άλλο ένα γκρουπ «ναυαγών» για το αντίστοιχο παιχνίδι από το επίσης Βέλγικο ταξιδιωτικό πρακτορείο sof.travel.
Σχετική εικόνα
Μεγάλη ήταν η επιτυχία του περσινού παιχνιδιού που προβλήθηκε διαδικτυακά και έκανε πάταγο σε Βέλγιο και Ολλανδία.

Η συμμετοχή είναι περίπου 2.000€ / άτομο και περιλαμβάνει εισιτήρια, διαμονή και κάποια ατομικά έξοδα.

Ο νικητής παίρνει πίσω τα χρήματα της συμμετοχής του και ένα μπόνους 500€.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου