Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 24, 2017

Ανατροπή απορριμματοφόρου στην Αττική Οδό – Σε κρίσιμη κατάσταση ο οδηγός

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σε πολύ σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο οδηγός απορριμματοφόρου του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, που ανετράπη χθες το
πρωί στην Αττική Οδό, ενώ κατευθυνόταν στο ΧΥΤΑ Φυλής για να αδειάσει τα σκουπίδια που μετέφερε.





Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, το απορριμματοφόρο εξετράπη της πορείας, προσέκρουσε με δύναμη στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και ανατράπηκε.


Ο 51χρονος οδηγός Ηλίας Ζ. διακομίσθηκε βαριά τραυματισμένος στο “Θριάσιο” Νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση.


Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, με το epoli.gr είπε: «Το δυσάρεστο αυτό γεγονός μας γέμισε θλίψη. Άμεσα στο νοσοκομείο μετέβη ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Αντώνης Τσελέντας και εγώ προσωπικά, προκειμένου να ενημερωθούμε από το ιατρικό προσωπικό, αλλά και να συμπαρασταθούμε στην οικογένεια του Ηλία.


Μίλησα προσωπικά με τον Διοικητή, προκειμένου να γίνει το ανθρωπίνως δυνατό για τον εργαζόμενό μας, πράγμα που ήμουν και είμαι βέβαιος ότι θα γίνει, αφού με τη διακομιδή, “έπεσαν” κυριολεκτικά όλοι οι γιατροί πάνω του και τους ευχαριστώ γι’ αυτό. Είμαστε με τον κύριο Διοικητή σε ανοιχτή επικοινωνία.


Ούτε ο Ηλίας, ούτε η οικογένειά του είναι μόνοι σ΄ αυτή τη δύσκολη μάχη. Είμαστε και θα είμαστε στο πλάι τους».


Πηγή ρεπορτάζ: ant1news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου