Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 24, 2017

Ταύρος βγάζει νοκ άουτ ματαντόρ σε... ταυρομαχία για φιλανθρωπικό σκοπό



Ο Arturo Macias συμμετείχε σε ταυρομαχία τα έσοδα της οποίας θα πήγαιναν στα θύματα του σεισμού στο Μεξικό


Ο 35χρονος ματαντόρ Arturo Macias τραυματίστηκε στον λαιμό, εκατοστά από την καρωτίδα του, κατά τη διάρκεια ταυρομαχίας που έλαβε χώρα στην πόλη San Marco του Μεξικό, τα έσοδα της οποίας θα δίνονταν σε οικογένειες θυμάτων του φονικού σεισμού που έπληξαν τη χώρα τον περασμένο Σεπτέμβριο.


Στα παρακάτω πλάνα καταγράφεται η στιγμή, κατά την οποία ο ταύρος τον χτυπάει τρεις φορές. Ο Macias τελικά σκότωσε τον ταύρο με βοήθεια άλλων ματαντόρ, πριν διακομισθεί στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται ακόμη σε κρίσιμη κατάσταση.


Υπενθυμίζεται ότι ο σεισμός των 7,1 ρίχτερ άφησε πίσω του 369 νεκρούς σε ολόκληρη τη χώρα. Οι ταυρομαχίες είναι νόμιμες στο Μεξικό παρά τις αντιδράσεις φιλοζωικών εταιρειών και ακτιβιστικών ομάδων, ενώ τον περασμένο μήνα, ένας 33χρονος ματαντόρ, σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια ταυρομαχίας στο φεστιβάλ "Fiesta del Toro Revolao" στη Γουαδαλαχάρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου