Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Δεκεμβρίου 14, 2017

ΒΙΝΤΕΟ:Απίστευτο ξύλο και εικόνες σοκ με αιματοβαμμένους οπαδούς της Παρτιζάν - Το «Partizan Stadium» μετατράπηκε σε πεδίο μάχης

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Απίστευτες εικόνες βίας σε ένα ακόμη ντέρμπι του Βελιγραδίου ανάμεσα στην Παρτιζάν και τον Ερυθρό Αστέρα ...
(έληξε 1-1), μόνο που αυτή τη φορά το σκηνικό ήταν εντελώς διαφορετικό.



Οι αιματηρές συμπλοκές δεν έγιναν μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων (οι «γκρόμπαρι» της Παρτίζαν κι οι «ντέλιγιε» του Ερυθρού Αστέρα), ούτε προκλήθηκαν εξαιτίας κάποιας απόφασης του διαιτητή…





Ουσιαστικά πρόκειται για «εμφύλιο» που ξέσπασε στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου μεταξύ των οπαδών της Παρτιζάν. Σε μια ανύποπτη στιγμή στη νότια κερκίδα του γηπέδου, τα μέλη ενός συνδέσμου φίλων των ασπρόμαυρων, έκαψαν τη σημαία ενός άλλου συνδέσμου οπαδών της ομάδας κι οι τελευταίοι αντέδρασαν άμεσα!






Κι οι δύο αντιμαχόμενες ομάδες είχαν φωτοβολίδες τις οποίες αντήλλαξαν κι ακολούθησε μάχη σώμα με σώμα, που είχε ως αποτέλεσμα περίπου δέκα οπαδοί να βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο με ανοιγμένα κεφάλια, σπασμένες μύτες και εμφανή θλαστικά τραύματα, ενώ ένας εξ αυτών είχε μείνει χωρίς ρούχα!

  
Ο συνολικός απολογισμός κάνει λόγο για 20 τραυματίες, ωστόσο, σύμφωνα με την ενημέρωση του υπευθύνου του αντίστοιχοι ΕΚΑΒ της Σερβίας, ένας εκ των τραυματιών παλεύει για τη ζωή του και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην νευροχειρουργική κλινική του στρατού!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου