Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαΐου 23, 2018

Η Αριζόνα προετοιμάζεται με αντι-σεισμικές ασκήσεις για να φιλοξενήσει πάνω από 400.000 κόσμο σε περίπτωση καταστροφικού σεισμού στην Καλιφόρνια!



Αρκετές επιχειρήσεις και οργανώσεις της Αριζόνα ετοιμάζονται για μια άσκηση.

Η άσκηση θα είναι μια πρακτική για το πώς θα ανταποκριθεί το κράτος σε μια μετανάστευση 400.000 ανθρώπων σε περίπτωση σεισμού.

Θα συμμετάσχουν και οι συμμετέχοντες στην εθνική άσκηση μαζικής φροντίδας την ερχόμενη εβδομάδα.
Ο σχεδιασμός βρίσκεται σε εξέλιξη για σχεδόν ένα χρόνο, δήλωσε το υπουργείο έκτακτης ανάγκης και στρατιωτικών υποθέσεων της Αριζόνα.

Οι κυβερνητικές υπηρεσίες, οι επιχειρήσεις και άλλοι οργανισμοί στην Αριζόνα σχεδιάζουν να συμμετάσχουν σε μια άσκηση για το πώς θα ανταποκριθεί το κράτος σε μια μετανάστευση 400.000 ανθρώπων σε περίπτωση σεισμού..Θα είναι μια άσκηση σε περίπτωση καταστροφικού σεισμού στη Νότια Καλιφόρνια .Το υπουργείο έκτακτης ανάγκης και στρατιωτικών υποθέσεων της Αριζόνα δήλωσε ότι οι συμμετέχοντες στην Εθνική Άσκηση Φροντίδας Μάζας, την επόμενη εβδομάδα θα λάβουν μέρος στην άσκηση.Θα ασχοληθούν με τον τρόπο με τον οποίο θα οργανωθούν επιχειρήσεις όπως η παροχή τροφίμων, καταφυγίων και ιατρικών υπηρεσιών.



Το τμήμα πρόσθεσε ότι ο προγραμματισμός της άσκησης βρίσκεται σε εξέλιξη για σχεδόν ένα χρόνο.
Το κρατικό κέντρο επιχειρήσεων έκτακτης ανάγκης στο Phoenix, μαζί με πολλά νομαρχιακά, φυλετικά και δημοτικά κέντρα έκτακτης ανάγκης θα ενεργοποιηθούν κατά τη διάρκεια της άσκησης.



ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ DAILY MAIL : Corfiatiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου