Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαΐου 23, 2018

Το ακούσαμε και αυτό: Δικαστής ζήτησε να μετρηθεί μόριο άνδρα που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση



Δικαστής στη Νέα Ζηλανδία ζήτησε να μετρηθεί το μόριο ενός άνδρα προκειμένου να διαπιστώσουν αν όντως ακούμπησε τη γυναίκα με αυτό.




Πρόκειται για τον Ντέιβιτ Σκοτ, έναν αξιωματούχο της Κάπιτι στο βορειοανατολικό Γουέλινγκτον ο οποίος κατηγορείται πως ακούμπησε με τα γενετικά του όργανα μια εργαζόμενη στο δημοτικό συμβούλιο της περιοχής πέρυσι.

Σύμφωνα με το stuff.co.nz, το θύμα ισχυρίζεται πως ο Σκοτ την ακούμπησε με ένα αντικείμενο μήκους 10-12 εκατοστών, τονίζοντας ότι δεν θα μπορούσε να είναι πορτοφόλι, κιτ ινσουλίνης ή κινητό τηλέφωνο και πως ήτανε όντως το μόριο του.

Ο δικηγόρος του Σκοτ υποστηρίζει ότι ο πελάτης του την ακούμπησε με το πορτοφόλι του κάποια στιγμή που περνούσε από δίπλα της.

Το μόριο του 72χρονου κατηγορούμενου μετρήθηκε με έναν ξύλινο χάρακα στο κελί του δικαστηρίου, από τον γιατρό του. Ωστόσο ο δικαστής δεν αποκάλυψε δημοσίως τα αποτελέσματα της μέτρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου