Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαΐου 23, 2018

Το μωρό που «έσπασε» την… απαγόρευση γεννήσεων σε νησί της Βραζιλίας



Ένα κοριτσάκι είναι το πρώτο μωρό που γεννιέται εδώ και δώδεκα χρόνια σε ένα απομακρυσμένο νησί της Βραζιλίας, στο οποίο οι Αρχές έχουν απαγορεύσει τις… γεννήσεις.

Το μωρό γεννήθηκε στο Fernando de Noronha την Κυριακή, εκπλήσσοντας τους πάντες.

«Η μητέρα, η οποία θέλει να διατηρήσει μυστική την ταυτότητά της, μπήκε σε διαδικασία τοκετού στο σπίτι της», ανέφερε αξιωματούχος της τοπικής κυβέρνησης στην εφημερίδα O Globo. «Η οικογένεια δεν γνώριζε για την εγκυμοσύνη».

Στο Fernando de Noronha, το νησάκι που φημίζεται για την άγρια ζωή του, μένουν περίπου 3.000 άτομα. Οι γεννήσεις έχουν «απαγορευτεί» διότι δεν υπάρχει μαιευτήριο.

Οι μέλλουσες μητέρες, σύμφωνα με τον Guardian, πρέπει να ταξιδέψουν στην ηπειρωτική χώρα για να φέρουν στο κόσμο τα μωρά τους. Η κοντινότερη πόλη είναι 365 χιλιόμετρα μακριά.

Η μητέρα, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, δεν είχε αντιληφθεί την εγκυμοσύνη καθώς δεν παρουσίασε κανένα σύμπτωμα καθ’ όλη τη διάρκειά της.

«Την Παρασκευή πονούσα και όταν πήγα στο μπάνιο είδα κάτι να βγαίνει ανάμεσα στα πόδια του. Τότε ήρθε ο πατέρας του παιδιού και το πήρε. Ήταν ένα κοριτσάκι. Έμεινα έκπληκτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου