Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαΐου 22, 2018

Έτσι θα είναι το πρώτο Grand Hyatt στην Αθήνα



Πληροφορίες για την έναρξη λειτουργίας του Grand Hyatt Athens, στον χώρο που φιλοξενούνταν έως πρόσφατα το Athens Ledra Hotel, έδωσε σήμερα η Hyatt Hotel Corporation

Πυρετώδεις είναι οι εργασίες στο κτήριο που φιλοξενούσε έως και πέρυσι το Athens Ledra Hotel, στην Λεωφόρο Συγγρού, και που όπως ανακοίνωσε σήμερα στις χρηματιστηριακές αρχές της Αμερικής η Hyatt Hotel Corporation θα φιλοξενήσει το πρώτο Grand Hyatt στην Αθήνα.




Το δελτίο Τύπου συνοδεύεται και από την πρώτη φωτογραφία που δείχνει το πως θα είναι διαμορφωμένο το εξωτερικό του ξενοδοχείου μετά από την ολοκλήρωση του. Με βάση τις τελευταίες εκτιμήσεις το Grand Hyatt Athens θα ανοίξει τις πόρτες του στο τουριστικό κοινό το τρίτο τρίμηνο του 2018.

Το ξενοδοχείο θα διαθέτει μετά από την ανακαίνηση του 310 δωμάτα, και όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση ο σχεδιασμός του είναι τέτοιος ώστε να αντικατοπτρίζει τον ελληνικό πολιτισμό. Στον τελευταίο όροφο θα διαθέτει, εστιατόριο, μπαρ και πισίνα με θέμα στην Ακρόπολη.

Υπενθυμίζεται ότι το ξενοδοχείο άλλαξε χέρια τον Ιούνιο του 2017 και τη διαχείριση του ξενοδοχείου, ανέλαβε το Kokari Limited, τμήμα του Y&T Daskalantonakis Knossian Group. Είχε προηγηθεί η αγορά του κτιρίου από την εταιρία Henderson Park, η ευρωπαϊκή πλατφόρμα real estate, που δημιουργήθηκε από τον Nick Weber και την διεθνή εταιρία real estate, Hines.

Ο ιδρυτής του Henderson Park, Nick Weber. ανέφερε: " Η επένδυσή μας στο ξενοδοχείο προέκυψε τόσο από την αναγνώριση του κτηρίου ως ένα πολυτελές asset σε ιστορικό σημείο όσο και από την πίστη μας στις προοπτικές του. Η επιτυχία μας στην προσέλκυση του brand Grand Hyatt, ήρθε ως επιστέγασμα αυτής της συνεργασίας. Το Grand Hyatt Athens, θα αποτελέσει μια δυναμική προσθήκη στο 2 δις δολαρίων portfolio του Henderson Park και ελπίζουμε να αποτελέσει το πρώτο στάδιο μιας μακρόχρονης συνεργασίας με τη Hyatt".

Από την πλευρά του ο Lars Huber, CEO της Hines Europe, ανέφερε: "Η αγορά του ξενοδοχείου και η ολική ανακατασκευή του ώστε να προκύψει ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην καρδιά της Αθήνας ήταν μια πρόκληση για τη Hines. Η απόφασή μας να προχωρήσουμε σε συμφωνία franchise με τη Hyatt, ήταν η επόμενη κίνηση, φέρνοντας το brand Grand Hyatt στην ελληνική αγορά για πρώτη φορά. Η Hines αναζητούσε ευκαιρίες στην Αθήνα εδώ και καιρό και θα εξακολουθήσουμε να το κάνουμε".

Τέλος ο Παύλος Γομόπουλος, Managing Director, της Hines Greece, σημειώνει: "Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που θα συνεργαστούμε με τη Hyatt, ένα παγκόσμιο brand, που αναμφίβολα αποτελεί το πιο ταιριαστό brand για το προϊόν που θέλουμε να τοποθετήσουμε στην ελληνική αγορά. Ανυπομονούμε για αυτή τη συνεργασία προκειμένου να προσφέρουμε στην Αθήνα, ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου