Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 12, 2018

Αιχμές Γεωργιάδη: Από κάπου κρατάει τον Τσίπρα ο Καμμένος…


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



Για το Σκοπιανό, και την ένταξη μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Πάνου Καμμένου, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης ξεκίνησε αναφερόμενος στην ονομασία της ΠΓΔΜ και στους 80 βουλευτές που πρέπει να συγκεντρώσει ο Ζόραν Ζάεφ για να έχει την πλειοψηφία, τονίζοντας ότι κάποιοι από το VMRO θα ψηφίσουν υπέρ.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:

«Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Η πίεση είναι πολλή μεγάλη. Αυτό είναι κάτι το οποίο δεν το γνωρίζουμε. Εμένα όμως με νοιάζει τι κάνουμε εμείς, και αυτό είναι ότι δεν πρέπει να κυρώσουμε τη συμφωνία.


Σήμερα βγήκε η Εφημερίδα των Συντακτών και είπε ότι ο Πάνος Καμμένος βλάπτει σοβαρά τη χώρα. Ποιος τον αφήνει να είναι υπουργός Άμυνας; Ό Αλέξης Τσίπρας, άρα ο Αλέξης Τσίπρας βλάπτει σοβαρά τη χώρα, επειδή τον αφήνει να είναι υπουργός Άμυνας. Άρα από κάπου τον κρατάει ο Καμμένος. Ή μας δουλεύει όλους ο Τσίπρας και είναι συνεννοημένος με τον Καμμένο ή ο Καμμένος κρατάει από κάπου τον Αλέξη Τσίπρα.

Δεν πέφτει η κυβέρνηση αν φύγει ο Καμμένος. Καθώς υπάρχει στήριξη και από βουλευτές των ΑΝΕΛ και από ανεξάρτητους βουλευτές. Ενώ κοινοβουλευτικά μπορεί να παραμείνει πρωθυπουργός χωρίς τον Καμμένο, κάθεται και ανέχεται τον Καμμένο να πηγαίνει στην Αμερική και να κάνει εξωτερική πολιτική και να λειτουργεί σαν υπουργός Εξωτερικών.

Πάει ο υπουργός Άμυνας της χώρας και κάνει δική του εξωτερική πολιτική στον υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ, τον αδειάζει η μισή κυβέρνηση και παραμένει ακόμα υπουργός; Η γελοιότητα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Θεωρείται ποιο σημαντικό τον υποψήφιο περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ή στο ότι θα γίνουν 3 νέες αμερικανικές βάσεις στην Ελλάδα; Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει αλλάξει τις θέσεις του για το Μακεδονικό ποτέ. Αν ερχόταν μία ιδανική συμφωνία στην Ελλάδα μπορεί και να βλέπατε μία διαφωνία Μητσοτάκη με Σαμαρά. Βλέπετε εσείς μία ιδανική συμφωνία; Ο Αντώνης Σαμαράς στηρίζει πλήρως τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Είναι μία κακή συμφωνία. Ελπίζω να αποτύχει ο Ζάεφ και να μην περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών. Όσες χώρες και να τους λένε «Μακεδονία» έχει σημασία μόνο τι λέμε εμείς, γιατί εμείς είμαστε εγώ και χιλιάδες χρόνια οι ιδιοκτήτες της Μακεδονίας. Αν η συμφωνία κυρωθεί και από την Ελλάδα τότε πάει, έληξε. Αν κυρωθεί και από τα δύο κοινοβούλια, αυτό δεσμεύει τη χώρα και όλες τις μελλοντικές κυβερνήσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου