Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 15, 2018

Οδηγός βρήκε τον πιο έξυπνο – απίστευτο τρόπο να γλιτώνει τις κλήσεις (βίντεο)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



Ο D. Shawn Kennedy, ιδιοκτήτης ενός Tesla, βρήκε έναν απίστευτα έξυπνο τρόπο για να χρησιμοποιήσει μια λειτουργία του αμαξιού του, ώστε να αποφύγει να πληρώσει κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα.

Τα οχήματα Tesla έχουν την δυνατότητα «Summon» που επιτρέπει στους ιδιοκτήτες τους να καλούν το αυτοκίνητο τους και αυτό να ξεπαρκάρει μόνο του σε ένα πάρκινγκ.

Στην πόλη Janeville, Wisconsin πρόσφατα επιβλήθηκε όριο στάθμευσης δύο ωρών για κάθε θέση. Αυτό δημιούργησε ένα νέο πονοκέφαλο για τον Kennedy που πάρκαρε μπροστά στο γραφείο του. Όλα αυτά πριν τελικά συνειδητοποιήσει ότι το χαρακτηριστικό του αυτόματου πιλότου που έχει το αμάξι του μπορεί να του δώσει μια λύση. Για να αποφύγει να μετακινεί το αυτοκίνητό του και κάθε δύο ώρες χρησιμοποίησε την εφαρμογή της Tesla από το παράθυρο του γραφείου ώστε να μεταφέρει το αμάξι του μια θέση μπροστά ή πίσω όταν λήγει ο χρόνος. Έβγαλε ένα video και το πόσταρε στο Twitter

Το tweet του έφτασε γρήγορα πάνω από 39.000 likes και τα 7.000 retweets μέσα σε τέσσερις ώρες. Μάλιστα έγινε τόσο viral που ακόμα και ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla, Elon Musk, απάντησε στο Tweet γράφοντας «Cool haha» και σημειώνοντας ότι η δυνατότητα του Summon θα γίνει ακόμα καλύτερη μέσα στον επόμενο χρόνο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου