Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Δεκεμβρίου 18, 2018

Γυναίκα κατέγραψε επιβάτη που αυνανιζόταν στο αεροπλάνο και δεν φαντάζεστε τι έκανε το πλήρωμα (vid)



Η Genevieve Pascolla κοιμόταν κατά τη διάρκεια πτήσης των United Airlines, που εκτελούσε το δρομολόγιο Λονδίνο – Σικάγο, όταν, ξαφνικά, ξύπνησε και συνειδητοποίησε ότι δίπλα της ένας άντρας «πειραματιζόταν» με τον εαυτό του κάτω από μία κουβέρτα

Σοκαρισμένη, ειδοποίησε αμέσως τα μέλη του πληρώματος, προκειμένου να τους ενημερώσει για το αποτρόπαιο θέαμα, ωστόσο δεν θα μπορούσε να φανταστεί ποτέ την αντίδρασή τους!

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, το πλήρωμα άρχιζε να την «πειράζει», λέγοντάς της ότι «αυτή φταίει», καθώς μάλλον άρεσε πολύ στον άνδρα ως γυναίκα και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τις ορμές του!

Όπως μάλιστα κατήγγειλε η Pascolla, ο ανώμαλος επιβάτης ολοκλήρωσε το… έργο του ανενόχλητος, αδιαφορώντας ότι στο διπλανό κάθισμα υπήρχε ένα μικρό παιδί!




Μετά από αυτό, η 26χρονη αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την ιστορία της στα social media περιγράφοντας:«Στη συνέχεια, μέλη του πληρώματος αρχίσαν να με κοροϊδεύουν και να μου κάνουν ερωτήσεις του στιλ: «τι άρωμα φοράς», δικαιολογώντας τη συμπεριφορά του άντρα, ότι η κίνηση αυτή οφειλόταν στο γεγονός ότι «είχε πιει λίγο κρασί»».

Ακολούθως κατήγγειλε το περιστατικό στην αεροπορική εταιρεία, ζητώντας μάλιστα αποζημίωση. Αντί για αυτήν ωστόσο έλαβε το παρακάτω μήνυμα:«Και πάλι, ζητώ συγγνώμη για την άβολη κατάσταση που βιώσατε, εκτιμώ ότι επιλέξατε την United για το ταξίδι σας και ελπίζουμε ότι το επόμενο ταξίδι μαζί μας θα είναι μια πιο θετική εμπειρία».

Το μόνο που κατάφερε τελικά με πολύ κόπο η Genevieve, ήταν να λάβει απλά πίσω το μισό από το αντίτιμο του εισιτηρίου της με τη μορφή κουπονιού…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου