Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 02, 2023

Δυο κορυφαία αφροδισιακά «για να πάρει φωτιά» το κρεβάτι σου

Ή όποιο άλλο έπιπλο προτιμάς...
 Έχεις ακούσει και διαβάσει τα πάντα γύρω από τροφές και ροφήματα που αυξάνουν τη λίμπιντο και απογειώνουν τις επιδόσεις στο ερωtικό κομμάτι.

Όμως υπάρχουν δύο τροφές που υπάρχουν σε συγγράμματα από τα αρχαία χρόνια, σε πολλούς λαούς και οι επιστήμονες έχουν βρει πως έχουν ευεργετικές ιδιότητες στην ερωtική μας διάθεση.
Μοσχοκάρυδο

Ας ξεκινήσουμε με το μοσχοκάρυβο που οι ασιατικές χώρες το είχαν από την αρχαιότητα ως το υπέρτατο αφροδισιακό τρόφιμο. Στην ινδική παραδοσιακή ιατρική το μοσχοκάρυδο θεωρείται ισχυρό αφροδισιακό που αυξάνει κυρίως τον ερωtικό αισθησιασμό και ενισχύει την ερωtική επιθυμία. Φαίνεται από μελέτες πως έχει καλύτερα αποτελέσματα στις γυναίκες. Μεγάλη προσοχή, σε μεγαλές δόσεις είναι παραισθησιογόνο, και υπεύθυνο για υπνηλία.




Καρύδια

Τα καρύδια στη παράδοση μας τα έδιναν σε περιπτώσεις που αργούσαν να τεκνοποιήσουν. Επίσης δεν είναι τυχαίο πως σε πολλές περιοχές της Ελλάδος ήταν το παραδοσιακό γλυκό, μέλι με καρύδια, που έδιναν στους νεόνυμφους την πρώτη νύχτα του γάμου. Τα καρύδια τονώνουν την κυκλοφορία του αίματος και έχουν ευεργετικές ιδιότητες στις αδύναμες στύσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου